صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 27 May 2023
یکی از کارآفرینان بسیجی توجه مسئولان را به کارآفرینان به خصوص در عرصه اقتصاد مقاومتی را مهم دانست و گفت: جوانان ما در زمینه تولید بذر بومی محصولات گلخانه ای استعداد دارند به شرطی که مسئولان ذیربط عرصه را برای جوانان باز کرده و پشتیبانی کنند.
کد خبر: ۹۱۳۷۶۸۰
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۶

علیرضا ذاکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، با اشاره به نوع بذر مورد استفاده خود در گلخانه اش، اضافه کرد: بذرهای مورد کاشت محصول کشور تانزانیا است و علت آن بازارپسند بودن و داشتن طعم خاص و خوشی است که دارد ولی باید تلاش کنیم یک بذر بومی تولید کنیم.

وی هدف اصلی فعالیت اقتصادی خود را از ایجاد گلخانه، رفع بیکاری پس از فارغ التحصیلی و رفع دغدغه بیکاری دیگران در روستا برای هم نوعان عنوان کرد.

ذاکری ادامه داد: هر دوره از کاشت تقریبا شش ماه طول می کشد و من در آغاز کار در یک سال شش بار کاشت کردم و نشتی منواکسیدکربن از بخاری ها به لحاظ کهنه بودن دستگاه ها، موجب ضرر پنج میلیون تومانی شد ولی هیچوقت روحیه ام را نباختم و به کارم ادامه دادم.

ذاکری اضافه کرد: فصل اصلی و طلایی محصولات گلخانه ای، بهمن، اسفند، فروردین و اردیبهشت و در فصل سوم مهر، آبان و آذر، برای کشت خوب است ولی دی ماه به علت سرمای زیاد برای بازدهی محصولات گلخانه ای زمان خوبی نیست.

این کارآفرین بسیجی درباره بازاریابی محصولاتش، بیان کرد: 15درصد نیاز مردم روستای خودش را تامین و مابقی به میدان تره بار میوه مرند می فرستد و با این کار در تامین میوه و تره بار شهرش حرفی برای گفتن دارد چنانکه در هر کشت به طور استاندارد 20 تن محصول تولید می کند.

ذاکری بزرگترین آسیب برای بازار محصولاتش را، عرضه خیار ورامین در استان به خصوص شهرستان مرند عنوان کرده و گفت: کیفیت خیار ورامین پایین است و طعم چندان خوشی هم ندارد، ولی چون قدرت و توان خرید مردم پایین است مردم نسبت به خرید خیار ورامین تمایل دارند و این برای محصولات شهرستان مرند یک آسیب است.

وی انتظار دارد مسئولان و دولت تسهیلات اعطایی با درصد پایین و یا بدون درصد برای این بنگاه ها زود بازده اختصاص دهند و به جوانان توصیه می کند منتظر دولت و سازمان ها نباشند و در راستای عناوینی که رهبر فرزانهانقلاب هرساله عنوان و انتخاب  می کنند حرکت کرده و به نوبه خود قدمی در پیشرفت و اقتصاد کشور داشته باشند.

علیرضا ذاکری عضو پایگاه شهدای روستای قراجه محمد مرند است که در سال 95 طرح تاسیس و ایجاد گلخانه را با اعتبار آورده اولیه شخصی 20میلیون تومان و با تسهیلات اولیه بانکی 50 میلیون تومان از طریق بسیج سازندگی سپاه مرند بصورت تجربی در روستای قراجه محمد از توابع شهرستان مرند ایجاد کرده و در جهت مقاوم سازی و رونق تولید به این صنعت مشغول است.

وی با ایجاد این گلخانه برای 3 نفر به طور مستقیم و برای 10 نفر به طور غیرمستقیم شغل ایجاد کرده  و خدا را شکر می کند که با ایجاد این گلخانه می توانند روزی حلال کسب کنند و در ایجاد اشتغال در کشورش سهیم باشد.

ارسال نظرات