صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس در گفتگو با بسیج:
یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس گفت: روزها و شب های ماه رمضان در جبهه ها به خاطر فضای ملکوتی اش عزیز و پر طرفدار بود و کسی به فکر زمان افطار نبود.
کد خبر: ۹۱۴۲۶۴۹
|
۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷

تقی صفایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: شور و شوق زیادی در این ماه در فضای جبهه حاکم می شد به نحوی که هر رزمنده می خواست نهایت استفاده را از سحر و شب های این ماه ببرد و با توجه به فرهنگ ایثار و شهادت هر کس فکر می کرد شاید این آخرین ماه رمضانش باشد و این معنویت را چندین مضاعف می کرد .
وی با بیان اینکه آن شور و اشتیاق با حال و هوای امروز بسیار فرق دارد و تکرار شدنی نیست، اظهارداشت: کسی به فکر زمان افطار و تهیه غذای مخصوص و مقوی نبود و معمولا سفره افطار از غذاهایی که مردم  از روزی ساده خودشان که در وسع آن ها بود و برای برای جبهه ارسال می کردند تشکیل می شد.
صفایی اضافه کرد: نان و مواد غذایی هدیه شده مردم روستایی و شهری در پشت جبهه ها، بزرگترین برکت و نعمت در سفره افطار رزمندگان بود که با خرما، شربت و کمپوت  خلاصه می شد و این نشان از سادگی و دور بودن از هر گونه تجملات توسط رزمندگان اسلام را نشان می داد .

ارسال نظرات