صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
معاون زنان و خانواده رئیس جمهور در هفتمینرونمایی از سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان نشست شورای برنامه ریزی استان گفت :در کشور بازماندگان از تحصیل در بین دختران آمار بیشتری نسبت به پسران دارند که باید در این خصوص چاره اندیشی شود .
کد خبر: ۹۱۷۴۸۷۸
|
۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱
خانم معصومه ابتکار با اشاره به اینکه سند توسعه حمایت از زنان و خانواده مختص بانوان نیست افزود:این سند با موضوع برنامه زنان و خانواده است، اما فقط مختص زنان نیست بلکه باید همه از این سند و مفاهیم آن بهره ببرند.
وی با بیان اینکه همه مدیران در اجرای سند توسعه حمایت از زنان و خانواده نقش مهمی دارند گفت: در ۵ منطقه چاروسا، دیشموک، لوداب، مارگون و عشایر کهگیلویه و بویراحمد طرحی به صورت خاص با عنوان آموزش کودکان، بهداشت دانش آموزان و تقویت شیوه‌های مهارتی و زندگی اجرایی می‌شود.
معاون زنان و خانواده رئیس جمهور افزود: این طرح برای زنان شایسته است تا با شناخت و استفاده از ظرفیت این زنان بتوانیم از آن‌ها در پست‌های مدیریتی استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه موضوع عدالت جنسیتی و نداشتن برنامه در حوزه زنان و خانواده مشکلی اساسی است گفت:باید نگاه عادلانه‌ای بر ایجاد فضا‌های ورزشی برای پسران و دختران داشته باشیم.
خانم ابتکار یادآوری کرد: پیش از انقلاب ۳۸ درصد از دختران بازمانده از تحصیل بودند این در حالی است که این رقم به ۴ درصد رسیده است.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری گفت: کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ میزان طلاق در زندگی ۴ تا ۱۰ ساله جز ۵ استان اول کشور به شمار می‌رود.
اطهره نژادی با بیان اینکه در حوزه زنان ۱۹۲ نقشه موضوعی طراحی شده است افزود: کهگیلویه و بویراحمد در رتبه بندی‌ها تعداد ازدواج از ۱۰ تا ۱۴ سال جزء سه استان آخر است که این نشان می‌دهد کهگیلویه و بویراحمد کودک همسری کمتری نسبت به میانگین کشوری دارد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هم در این نشست گفت: در آینده نزدیک شاهد سهم بیشتر زنان از پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی استان خواهیم بود.
نادیا صداقت افزود: ۵۰۰ تا ۷۰۰ زن نخبه در این استان در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برخی اخبار منتشر شده در رابطه با موضوع کودک‌همسری در استان، گفت: متاسفانه در کشور ما یک اتفاق جزئی که رخ می‌دهد چنان بزرگ نمایی می‌شود که این بی‌انصافی به حریم مردم به ویژه بانوان است.
استاندار نیز در این نشست گفت: سند توسعه حمایت و ارتقاء شاخص‌های زنان و خانواده پس از کلی مطالعات و بررسی‌ها انجام گرفته است.
حسین کلانتری افزود: مدیرانی که از یک معاون بیشتر داشته باشند باید از بانوان برای معاونان خود استفاده کنند تا نقش زنان در جامعه پررنگ‌تر شود.
در پایان این نشست سند توسعه حمایت و ارتقاء شاخص‌های زنان و خانواده در بین شانزده نفر از اعضای اصلی نشست برنامه ریزی استان به رأی گذشته شد که با ۹ رای موافق این سند تصویب و از این سند رونمایی شد.
ارسال نظرات