صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
نگاهی کوتاه به زندگی نامه شهدای روحانی-۱
روحانی شهید، منصور بصیری به موازات پیگیری دغدغه‌های فرهنگی و جهادی برای جامعه در میدان رزم نیز به سان شیرمردان بر دشمن زبون بعثی هجوم می‌آورد تا این که در کربلای ۴، به توفیق زیارت ارباب بی کفنش نائل آمد.
کد خبر: ۹۳۷۵۱۹۴
|
۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، هفته دفاع مقدس بی شک بهترین موسم است، برای نگاهی به زندگی نامه و نیز بازخوانی وصیت نامه شهدای عزیزمان؛ آنان که حقیقتاً به تأسی از ارباب و مولای بی کفنشان حضرت حسین بن علی (ع)، جاودان همیشگی تاریخ و عند ربهم یرزقون اند.

بزرگ مردانی که امام راحل، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی درباره پیام واپسینشان فرمود:این وصیت نامه‌هایی که این عزیزان (شهدا) می‌نویسند مطالعه کنید، پنجاه سال عبادت کردید و خدا قبول کند، یک روز هم یکی از این وصیت نامه‌ها را بگیرید و مطالعه کنید و فکر کنید. "

در این میان شهدای روحانی که مزین به دو گوهر والای علم و جهاد فی سبیل الله هستند، الگو‌های وارسته‌ای هستند که نگاهی به زندگی و وصیت نامه هایشان، حاوی درس‌های ماندگار عزت و افتخار و مقاومت و سربلندی است.

روحانی شهید منصور بصیری متولد تویسرکان همدان بود؛ دوره کودکی و نوجوانی در درس و مدرسه شاگرد ممتاز بود و به این خاطر مورد توجه خاص معلمان و دوستانش قرار داشت. دبیرستان را در رشته تجربی به پایان رساند، اما با این وجود، علاقه اش به علوم حوزوی، مسیر زندگی و تحصیلش را تغییر داد تا شاگرد مکتب امام صادق (ع) شود

طلبگی را سربازی امام زمان (عج) می‌دانست و مقید بود که در این لباس مقدس به گونه‌ای رفتار کند که مایه زینت اهل بیت (ع) و قطب عالم امکان حضرت حجت بن الحسن (ع) باشد.

بسیار خاکی و متواضع بود. تا پرسشی از او نمی‌شد، لب به سخن نمی‌گشود و، چون سخن می‌گفت، حرفش مفید و قابل استفاده بود. به اذعان دوستان و نزدیکانش، در این دنیای خاکی، پاک زیست و پاکان را بسیار دوست می‌داشت. مؤدب و باوقار بود و پیوسته درصدد خدمت و ایثار به افراد جامعه به خصوص اهل محل بود.

پیش از ورود به عالم طلبگی، با ورود به دبیرستان شریعتی شهر محل سکونتش، انجمن اسلامی را به کمک دوستان همفکرش تأسیس کرد و ضمن فعالیت فرهنگی برای دانش آموزان، در مسجد جامع شهر نیز در مسیر تحقق اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی و نهضت پیر و مرادش، خمینی کبیر می‌کوشید و دغدغه کار فرهنگی و جهادی هیچ گاه از او دور نشد.

داشتن روحیه انقلابی، گام هایش را چند روز پیش از عملیات‌ها به جمع رزمندگان می‌رساند و فارغ از تمایلات خاکی، خاکریز را با حضور سبزش الهی می‌ساخت.

شهید بصیری، چندین نوبت به منطقه اعزام شد تا این که در عملیات کربلای چهار در خاک شلمچه آسمانی شد و در حالی که تنها ۱۹ سال داشت، خود را به کاروان شهادت رساند و برای همیشه عاقبت بخیر و سعادتمند شد. آن گونه که رفقا و همسنگرانش نقل کرده ند آر پی چی دشمن به سرش اصابت کرد و روح بلند او را به آسمان بُرد.
 
انتهای پیام/
ارسال نظرات