صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 18 June 2023
رئیس آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: رشد یا عدم رشد باکتریهای از پيش تعيين شده بيانگراصالت و کارآیی محیط است.
کد خبر: ۸۵۱۷۶۹۵
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین، رئیس آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان قزوین اظهار کرد: اصلی ترین کنترل قابل انجام بر روی محيطهای كشت ميكروبی ، کشت سوش های خالص باکتری بر روی این محیط ها می باشد و در هر محیط خاص ،  رشد یا عدم رشد باکتریهای از پيش تعيين شده بيانگراصالت و کارآیی محیط است.

 علی رضایی افزود: آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی قزوین بر اساس استاندارد ملی 8663 و استاندارد بین المللی 11133  ISO، از مرکز کلکسیون باکتری وقارچ کشور نسبت به تهیه سوشهای استاندارد باکتری برای کنترل محیط های خریداری شده اقدام کرد.

این مسئول بیان کرد: به منظور افزایش ماندگاری و حفظ خاصیت باکتری های مذكور، محیط مخصوص نگهداری میکروارگانیزم های فوق نیز تهیه گرديده که امکان فریز کردن این باکتریها را فراهم می آورد.

گفتنی است: آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی قزوین جزو معدود آزمایشگاههای دامپزشکی در کشور است که دارای امکانات فوق می باشد.

 

ارسال نظرات