صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 01 October 2023
" آلو خشك"‌ را بايد يكی از بهترين انواع ميوه های خشك دانست كه نه تنها ميان وعده ای سالم است بلكه می‌توان از آن در تهیه بسياری از غذاها استفاده کرد.
کد خبر: ۸۵۳۵۷۵۵
|
۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳

 


 


به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، تركيبات موجود در آلو خشك تقريبا مشابه آلو است با اين تفاوت كه مقدار قند بيشتري دارد.

مزيت حالت خشك اين است كه در تمام فصول سال قابل مصرف است. آلو خشك سرشار از ريز مغذي هايي است كه از جمله عبارتند از: فيبرها  و ويتامين هاي B2، B3 ، B6، ‍C و Kسوربيتول موجود در آن به تنظيم متابوليسم قند خون كمك مي كند و كيسه صفرا و عملكرد روده ها را تحريك مي كند.

بايد خاطر نشان كرد كه آلو خشك يكي از معدود گياهان حاوي اين تركيب است.پتاسيم ( خواص ادرار آوري دارد)آنتي اكسيدان ها: فلاونوئيدها و اسيدهاي فنوليكآهن و مسمنيزيوم و منگنزجالب است بدانيد كه آلو خشك يكي از پنج ميوه سرشار از آنتي اكسيدان است.

خواص آلو خشك بر سلامتي توصيه مي شود آلو و آلو خشك حتما در برنامه غذايي گنجانده شود زيرا خواص آن بر سلامتي كاملا تاييد شده است. با اين حال افرادي كه از سندروم روده تحريك پذير و سندروم آلرژي دهان رنج مي برند بهتر است پيش از مصرف با پزشك مشورت نمايند.

 از جمله اين تاثيرات مثبت مي توان به موارد زير اشاره كرد:آنتي اكسيدان قوي: آلو خشك به مقابله با پيري سلول ها در نتيجه تاثير راديكال هاي آزاد و استرس اكسايشي كمك مي كند.ملين: از تاثير بي نظير آلو خشك بر عملكرد سيستم گوارش و روده ها نبايد غافل شد.

اين ميوه همچنين مانع از ايجاد يبوست مي شود.

كاهش كلسترول بدن خون (LDL) و پيشگيري از افزايش آننقش مؤثر در مقابله با بيماري هاي قلبي عروقيمحافظت از تراكم توده استخوان و پيشگيري از پوكي استخوانهمچنين بايد اشاره كرد كه آلو در برابر خطر بعضي از سرطان ها مفيد است زيرا بر اساس تحقيقات آزمايشگاهي مانع از تكثير سلول هاي سرطاني مي شود.

آلو خشك مي تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نيز كاهش دهد.

 

 

ارسال نظرات