صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 26 June 2023
چین با اختصاص ۴۸ میلیون دلار عزمش را جزم کرده که پرستشگاه کنفوسیوس را مرمت کند.
کد خبر: ۸۵۴۴۰۸۳
|
۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از PNA، اعتباری معادل ۴۸ میلیون دلار (۳۰۰ میلیون یوان) برای مرمت و بازسازی پرستشگاه کنفوسیوس در شهر چی‌فو در چین اختصاص یافته است. مطابق اعلام مقامات چینی، بازسازی این پرستشگاه ۳ تا ۵ سال به طول می‌انجامد.

بر اساس گزارش رادیو بین‌المللی چین، معبد کنفوسیوس که اقامتگاه وی نیز بوده است، در شهر چی‌فو در استان شاندونگ در شرق چین واقع شده است. این معبد بزرگترین عبادتگاه برای یادبود این فیلسوف است.

در سال ۴۷۸ قبل از میلاد یعنی دو سال پس از مرگ کنفوسیوس پادشاه کشور، «لو» زادگاه کنفوسیوس را به عنوان معبد تجدید ساختمان کرد که در درون آن لباس و کلاه‌های کنفوسیوس و ظروف قربانی چیده شده و هر سال مراسم یادبود وی برگزار می‌شود.

در اوایل قرن ۱۸ امپراتور «یون جن» سلسله چینگ دستور مرمت این معبد را صادر کرد و معبد فعلی در واقع همان بنای مرمت شده است. طول معبد از جنوب به شمال یک هزار متر و مساحت آن ۱۰۰ هزار مترمربع دارای ۵۰۰ اتاق و مجموعه معماری باستانی با دامنه‌ای کوچک‌تر از شهر ممنوعه بیجینگ است و نمونه معماری معابد بزرگ باستانی چین است.

معبد کنفوسیوس دارای ۹ قشر معماری یعنی دارای ۹ حیاطی است که اتاق‌های آن در اطراف قرار دارد و قصر «داچن» قصر سمت راست آن است. عدد ۹ بزرگترین اعداد طاق است و در جامعه فئودالی چین عدد ۹ مورد استفاده امپراتور بوده است. بخصوص در معماری علاوه بر امپراتوران، دیگران نمی‌توانند از این عدد استفاده کنند در غیر این صورت به همین جرم کشته می‌شوند اما معبد کنفوسیوس مستثنی است. در مقابل قصر سمت راست این معبد، ۵ دروازه دیده می‌شود طبق تشریفات فئودالی تنها معماری‌های خاندان امپراتور اینگونه بوده است مثلاً شهر ممنوعه بیجینگ دارای این نوع معماری است. معبد کنفوسیوس از این نوع تشریفات معماری امپراتور برخودار است.

قصر «داچن» که معماری محوری معبد کنفوسیوس است، ۳۰ متر ارتفاع دارد، عرض آن از شرق به غرب ۵۰ متر است. بام این قصر آجرهای زرد درخشان و بسیار مجلل و باشکوهی دارد و می‌توان زیبایی آن را با قصر «تای حه» شهر ممنوعه بیجینگ مقایسه کرد و یکی از سه قصر باستانی چین نامیده می‌شود. در این قصر آنچه مورد جلب توجه مردم است، ۱۰ ستون سنگی در مقابل قصر است که بلندای آنها ۶ متر است که با سنگ حکاکی شده و ستونهای اژدهانما زیبایی خود را می‌نماید.

البته این حکاکی‌ها با یکدیگر یکسان نیست و حتی ستون‌های اژدهانمای شهر ممنوعه بیجینگ با آنها قابل مقایسه نیست. در معبد بیش از دو هزار لوح سنگی متعلق به سلسله‌های چین قرار داده شده و بزرگترین جنگل سنگی در چین است. در این میان ۵۰ لوح سنگی از آن امپراتوران است که جایگاه عالی کنفوسیوس در جامعه فئودالی را نشان می‌دهد.

اقامتگاه کنفوسیوس با معبد کنفوسیوس مجاورت دارد. نسل‌های کنفوسیوس در این مکان اقامت داشتند و پس از خاندان امپراتوران مینگ و چینگ (۱۳۶۸- ۱۹۱۱ ) بزرگترین اقامتگاه در چین است. این اقامتگاه در دوران سلسله‌های زین و سونگ (قرن ۱۲ تا قرن ۱۳ میلادی) ساخته شده ملک نمونه‌ای سکونت صاحب زمین در جامعه فئودالی است مساحت آن ۵۰ هزار و دارای ۵۰۰ اتاق است. این ملک به لحاظ ساختاری دارای ویژگی‌های بسیاری است، در درون اقامتگاه پرونده‌های بایگانی تاریخی، لباس های سلسله‌ها و وسایل و اسباب کشفیات حایز ارزش تاریخی زیادی است.

جنگل‌های سنگی آرامگاه مخصوص کنفوسیوس و خانواده‌اش است و در جهان به لحاظ زمانی طویل‌ترین و دارای بزرگترین مساحت آرامگاه است. قدمت آن ۲۵۰۰ سال و مساحت آن دو کیلومتر مربع است و جمعاً ۱۰۰ هزار آرامگاه نوه‌های کنفوسیوس را دربرمی‌گیرد. در این مکان ۵ هزار لوح سنگی و لوح آرامگاه از سلسله خان (۲۰۶ قبل از میلاد – ۲۲۰ میلادی) مشاهده می‌شود. جنگل سنگی برای تحقیق توسعه سیاسی اقتصادی و فرهنگی سلسله‌های چین و تغییرات مراسم تشییع جنازه نقش بی‌بدیلی ایفا می‌کند. این سه محل در جهان شهرت دارد و میراث فرهنگی و میراث طبیعی با ارزشی است. در این ناحیه ۱۷ هزار درخت باستانی دیده می‌شود. در سال ۱۹۹۴ این سه محل به عنوان میراث فرهنگی جهانی در کمیته میراث جهانی یونسکو ثبت شد.

ارسال نظرات