صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 20 September 2023
یک متخصص طب سنتی گفت: سبزی ریحان دارای طبع گرم است و که گرمای آن موجب بهبود هضم غذا می‌شود، همچنین آب نارنج تنها ماده‌ غذایی ترش است که دارای طبع گرم است، بنابراین استفاده از رب نارنج نیز در غذاها به هضم غذا کمک می‌کند.
کد خبر: ۸۵۴۴۵۲۸
|
۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج, مهرداد میرکریمی متخصص طب سنتی اظهار کرد: سبزی خوردن در واقع مربوط به گیاهان دارویی هستند که فواید بسیار زیادی دارند.

به گفته وی به عنوان مثال سبزی ریحان دارای طبع گرم بوده و که گرمای آن موجب بهبود هضم غذا می‌شود و گرمای ایجاد شده در معده توسط ریحان اذیت کننده نیست و افراد گرم مزاج هم از آن سود می‌برند.

**تخم ریحان یا تخم شربتی بسیار برای هضم مفید است

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: تخم ریحان یا تخم شربتی بسیار برای هضم مفید است و برای همه مزاج‌ها مفید است, بهترین شیوه مصرف تخم شربتی به این صورت است که مقداری آبلیمو یا آب نارنج همراه با تخم شربتی و عسل مخلوط شده و 2 ساعت بعد از غذا مصرف شود.

**آب نارنج تنها ماده‌ غذایی ترش که دارای طبع گرم است

میرکریمی افزود: آبلیمو به عنوان طعم دهنده غذا بسیار رایج است ولی توصیه می‌کنیم که از آب نارنج نیز در غذاها استفاده کنند چرا که هر ماده غذایی ترش دارای طبع سرد بوده و آب نارنج تنها ماده‌ غذایی ترش بوده که دارای طبع گرم است.

وی ادامه داد: بهتر است که به جای رب از رب نارنج در غذاها استفاده کرد چرا که به هضم غذا کمک می‌کند و موجب بهبود طعم غذا نیز می‌شود.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: در تهیه غذاها باید توازن گرمی و سردی را برقرار کرد تا بدن از غذا سود ببرد.

میرکریمی عنوان کرد: سوپ جو بسیار رطوبت بخش است و همراه با سبزی‌هایی مانند ریحان, نخود سبز برای فصل گرما غذای مناسبی است.

وی خاطرنشان کرد: برای کسانی که مشکل معده دارند بهتر است که بعد از آنکه جو کاملا پخته شد, جو را صاف کرده و شکوفه های جو را مصرف نکنند یا اینکه جو در سوپ بسیار کم باشد.

ارسال نظرات