صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 07 June 2023
این دانه‌های به ظاهر کوچک، سرشار از خاصیت بویژه برای خانم ها است.
کد خبر: ۸۵۴۹۰۸۶
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۳



به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، طی نتایج حاصله از چندین تحقیق به عمل آمده، تخم کتان با بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی سرطان نیز مبارزه می‌کند.

این دانه‌های کوچک حاوی فیبر رژیمی، منگنز، ویتامین B۱ و اسید چرب ضروری بنام اسید آلفا - لینولنیک یا امگا۳ می‌باشند. تخم‌های کتان دارای امگا۳ بوده که در سلامت مغز و و پیشگیری در از دست دادن حافظه و افسردگی نقش بسزایی ایفا می‌کنند.

 

مصرف این دانه‌ها همچنین در کاهش سطح کلسترول بد و نیز تری‌گلیسیرید موثرند. با مصرف روزانه این دانه‌های پرخاصیت سطح قند خونتان ثابت می‌ماند. فیبر موجود در این دانه‌ها بدن را از وجود هرگونه سمی پاکسازی می‌کند.

 

تخم‌های کتان حاوی" لیگنان‌" می‌باشند که با بیماری‌های پروستات،‌ تخمدان و سرطان سینه،‌ پوکی‌استخوان و حتی بیماری‌های قلبی عروقی نیز مقابله می‌کنند.

 

لیگنان‌ها در تخم کتان ترکیبات شیمیایی استروژن مانندی هستند که دارای مقادیری آنتی‌اکسیدان بوده و می‌توانند رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین ببرند.

 

طی نتایج این تحقیقات، مصرف دانه‌های کتان می‌تواند بدن را از ابتلا به سرطان‌های سینه، روده بزرگ و پروستات محافظت کند.

 

برخی از متخصصان استفاده از تخم کتان را به خانم‌هایی که در دوران پس از یائسگی بسر می‌برند برای پیشگیری از گر گرفتگی توصیه می‌کنند. 

 

ارسال نظرات