صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 02 July 2023
مدیرکل میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه 640 هزار تن از انگور تولیدی کشور به کشمش تبدیل می‌شود، گفت: از 160 هزار تن کشمش تولیدی 113 هزار تن آن صادر می‌شود.
کد خبر: ۸۵۶۴۶۴۱
|
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴
به گزارش خبرگزاری بسیج، رمضان روئین‌تن مدیرکل میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد گفت: سطح کل باغات انگور کشور 290 هزار هکتار است که 220 هزار هکتار آن آبی و 70 هزار هکتار آن دیم است.

وی گفت: سالانه 2 میلیون و 800 هزار تن از تاکستان‌های کشور انگور بدست می‌آید که عملکرد باغات آبی کشور در هر هکتار حدود 12 تن و عملکرد باغات دیم کشور در هر هکتار به طور متوسط 4.5 تن است.

مدیرکل میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد گفت: سالانه حدود 640 هزار تن انگور در کشور به کشمش تبدیل می‌شود و از این مقدار تقریبا 160 هزار تن کشمش بدست می‌آید.

روئین‌تن سرانه تولید انگور در دنیا را 11 تن و در ایران بیش از سه برابر یعنی 34.5 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: سرانه مصرف تازه‌خوری انگور در کشور 15 کیلوگرم است و بقیه انگور در صنایع تبدیلی به کشمش، آبغوره و سایر محصولات تبدیل می‌شود.

وی بیان داشت: اگرچه در تولید انگور در جهان حائز رتبه نهم هستیم اما سالانه فقط 12 هزار تن از این محصول صادر می‌شود.

مدیرکل میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد بیان داشت: در تولید و صادرات کشمش از قدیم در جهان از جایگاه خوبی برخوردار بوده‌ایم و از 160 هزار تن تولید این محصول حدود 113 هزار تن آن صادر می‌شود.

روئین تن با بیان اینکه صادرات کشمش سالانه درآمد 300 میلیون دلاری را برای کشور دارد، گفت: کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه، اکراین و اتحادیه اروپا از مشتریان کشمش ایران هستند.

وی تصریح کرد: چند محصول باغی از جمله سیب، مرکبات و کشمش که از انگور حاصل می‌شود صادراتشان در اقتصاد ایران مؤثر است بنابراین دولت سالانه برای آن قیمت تضمینی تعیین می‌کند که امسال قیمت پیشنهادهای وزارتخانه به دولت 2700 تومان است.

ارسال نظرات