صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 07 August 2023
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه گرسنگی در سطح دنیا رو به افزایش است گفت: عدم وجود تعادل در رژیم غذایی و بیماری های مرتبط با رژیم غذایی و نابودی محیط زیست و طبیعت از چالش های غذایی در جهان است.
کد خبر: ۸۵۸۱۶۰۷
|
۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۶

دکتر سرودی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، غذا را مهمترین نیاز اولیه جوامع انسانی دانست و اظهار کرد: دسترسی به غذای سالم حق مسلم و اساسی تمام انسانهاست.

وی با بیان اینکه تضمین امنیت غذایی از ضروری ترین اصول محافظت از سلامت جامعه است افزود: ایمنی غذایی به معنای اطمینان از اینکه غذایی که مردم جامعه استفاده می کنند بطور کامل سالم و فاقد هر گونه آلودگی باشد؛ این آلودگی می تواند شامل آلودگی میکروبی، انگلی و یا شیمیایی باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه، بانک جهانی امنیت غذایی را "دسترس همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم" تعریف می کند، یادآور شد:در کنفرانس رم سه عنصر موجود بودن غذا، دسترسی به غذا، و پایداری در دریافت غذا را محورهای اصلی این تعریف می دانند.

دکتر سرودی با بیان اینکه غذای ناسالم هزینه‌های زیادی به دولت وارد می‌کند، اضافه کرد: سوءتغذیه در ایران به دلیل رعایت نکردن هرم غذایی است.

وی با اشاره به اینکه گرسنگی در سطح دنیا رو به افزایش است گفت: عدم وجود تعادل در رژیم غذایی و بیماری های مرتبط با رژیم غذایی و نابودی محیط زیست و طبیعت از چالش های غذایی در جهان است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر محدود کردن قند و شکر در رژیم غذایی تاکید کرد و گفت: مصرف نمک و سدیم را در رژیم غذایی کاهش دهیم.

دکتر سرودی اضافه کرد: افزایش چشمگیر بیماری‌های قلبی و عروقی و اضافه وزن در ایران مشاهده می‌شود.

وی بر استفاده از غلات و آجیل در سبد غذایی اشاره کرد و گفت: از مصرف چربی‌های مضر در غذاها کمتر استفاده شود.

دکتر سرودی در پایان با اشاره به نظارت‌هایی که در سطح استان از کارخانه‌ها می‌شود خاطر نشان کرد:کیفیت موادغذایی گیلان در حد مطلوب است.

ارسال نظرات