صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 29 October 2023
مدیرعامل مرغداران گوشتی گفت: مرغ‌های سبز به سبب جوان بودن،کاهش مصرف دارو و مدت کوتاه پرورش از کیفیت بالاتری نسبت به مرغ‌های معمولی برخوردارند.
کد خبر: ۸۵۸۹۷۵۵
|
۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵
به گزارش بسیج، عظیم حجت مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درخصوص تولید مرغ ارگانیک در کشور اظهار داشت: در واقع تنها مرغ سبز در کشور تولید شده و تولید مرغ ارگانیک که مورد تأیید سازمان دامپزشکی کشور باشد، نداریم و با توجه به شرایط آب و هوایی عمدتاً تولید مرغ سبز در استان‌های شمالی کشور صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به برنامه اتحادیه برای افزایش تولید مرغ سبز گفت: برنامه استفاده پروبیوتیک ها در تولید مرغ سبز در کشور شروع شده زیرا این امر می‌تواند تأثیر به سزایی در افزایش تولید محصول داشته باشد و از طرفی هفته آینده در این زمینه سمیناری به سبک عمومی برگزار خواهد شد.

حجت در ادامه گفت: در حال حاضر مرغ‌هایی که به صورت بسته بندی در سطح کشور عرضه می‌شوند از استاندارد کافی برخوردار هستند اما مرغ‌های سبز به سبب جوان بودن، کاهش مصرف دارو و مدت کوتاه دوره پرورش از کیفیت بالاتری برخوردار هستند.

مدیرعامل مرغداران گوشتی با اشاره به قیمت مرغ‌های سبز تصریح کرد: هزینه‌های نگه داری مرغ‌های سبز نسبت به مرغ‌های معمولی بالاتر است اما این اختلاف قیمت واقعی نیست زیرا باید کمتر از رقم فعلی باشد.
ارسال نظرات