صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 16 July 2023
عضوکارگزاران روابط عمومی کشور گفت: پیامدهای فقر فرهنگی مصیبت بارتر از فقر اقتصادی است به نظرم هم در دولت گذشته و هم در دولت تدبیر و امید که دو قرائت و انگیزه متفاوت دارند این مقوله خیلی جدی گرفته نشده است.
کد خبر: ۸۶۷۶۵۲۸
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، محمدرضا بهرامی در گف‎گو با خبرنگاران اظهار کرد: حوزه فرهنگ بخصوص فرهنگ دینی و چالش های موجود در این حوزه از دغدغه های مهم و همیشگی مقام معظم رهبری است.

وی افزود:مقام معظم رهبری همواره لزوم توجه به این حوزه را مورد تاکید قرار داده اند؛ اما این دغدغه هم به لحاظ اعتبارات و هم به لحاظ اندیشه در بین مسوولان کمتر مورد توجه هست و به جرات می توان گفت حوزه فرهنگ با مظلومیت ویژه ای دست به گریبان است.

این کارشناس برنامه ریزی فرهنگی استان  گلستان تصریح کرد: پیامدهای فقر فرهنگی مصیبت بارتر از فقر اقتصادی است به نظرم هم در دولت گذشته و هم در دولت تدبیر و امید که دو قرائت و انگیزه متفاوت دارند این مقوله خیلی جدی گرفته نشده است.

عضوکارگزاران روابط عمومی کشور گفت: در این راه، حرفهای خوب و افق های روشن به اندازه کافی ارائه شده است منتها کار به طور جدی و همه جانبه پیگیری نمی شود و بعضا پویایی و توان لازم مدیریتی در این حوزه دیده نمی شود.

بهرامی بیان کرد: متاسفانه برخی از کسانی که به این عرصه آمدند دچار تحولات فکری و انگیزه ای جدیدی شده اند و به قول حضرت آقا به چرب و شیرین دنیا روی آوردند و مسالشان شد خودشان.

کارشناس برنامه ریزی فرهنگی استان افزود:مجموعه های فرهنگی که با وجود برخی موانع از جمله کمبود اعتبارات نتوانند برنامه های خود را آغاز کنند و سربلند نگه دارند آن مجموعه بیمار است.

وی ادامه داد:همه برنامه های ما که نباید تحت الشعاع بودجه قرار داشته باشد با تدبیر درست و با حداقل های اعتبار مالی می شود کار را پیش برد؛ خیلی ها در این شرایط محرومیت توانستند قد بکشند و جریان سازی کنند و نگذارند که محصول روی زمین بماند.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه دین اسلام کامل ترین دین دنیاست و توانایی پاسخگویی علمی و منطقی در تمامی ابعاد به خصوص حوزه فرهنگ را دارد بیان داشت: متاسفانه تاکنون با گذشت بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی هنوزنتوانسته ایم از این ظرفیت در جهت پاسخدهی و رفع مظلومیت از چهره فرهنگ در کشور، موفق عمل کنیم.

بهرامی در ادامه سخنان خویش با اشاره به عملکرد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان نیز اظهار داشت: به نظر می‌رسد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان تمرکز ویژه‌ای بر بخش موسیقی، تئا‌تر و دیگر بخش‌های مشابه دارد.

عضوکارگزاران روابط عمومی کشور تصریح کرد: با توجه به حضور قومیت های متعدد در استان و تاثیرپذیری بالای فرهنگی به خاطر هم مرز بودن با چند کشور و همچنین قرار گرفتن در شاهراه ارتباطی با حرم رضوی این انتظار وجود دارد که این اداره کل بر دیگر بخش های فرهنگی نیز تمرکز داشته باشد و با تعریف چشم انداز و نقشه جامع فرهنگی در همه عرصه‌ها، باعث رشد متوازن فرهنگی در استان شود.

این فعال فرهنگی و اجتماعی خاطر نشان کرد: البته از سوی اداره کل ارشاد، اقدامات مناسبی در این زمینه صورت گرفته منتها تا رسیدن به وضعیت مطلوب و در حدنیاز فاصله هاست و باید ضمن توجه عملی به حوزه فرهنگ، زیرساختهای فرهنگی استان در جهت ارتقای شاخص های فرهنگی  استان ارتقاء پیداکند.

وی ادامه داد : همکاری و توجه سایر نهادهای فرهنگی از جمله تبلیغات اسلامی، حوزه های علمیه، صداوسیما، بسیج ، حوزه هنری در این باره مورد تاکید می باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات