صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: امسال با آغاز ماه مبارک رمضان به 1700 تا 1750 مرکز مبلغ اعزام شده که امیدواریم سبب استفاده بیشتر مردم از شبکه تبلیغی گسترده در استان شود.
کد خبر: ۸۶۸۴۸۳۲
|
۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۲
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت‌الاسلام علی دشتکی امروز در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی استان همدان اظهار داشت: مردمی‌شدن برنامه‌های فرهنگی در حال رونق گرفتناست و حضور جوانان در برنامه‌ها به‌ویژه جشن‌های مذهبی از نقاط قوت این مراسم‌ها محسوب می‌شود.
وی با تبیین اهمیت و جایگاه ماه مبارک رمضان افزود: این ماه فرصتی است تا انسان راهبردهای لازم برای رسیدن به جایگاه خلیفه الهی را به‌کار گیرد.

دشتکی گفت: عبادت و تقرب به خداوند یکتا از جمله راهکارهای موثر برای رشد انسان است که در ماه مبارک رمضان به اوج خود می‌رسد بنابراین فرصت بسیار مغتنمی است که دستگاه‌های متولی امور مذهبی و فرهنگی می‌توانند با برنامه‌ریزی صحیح برای تحول اجتماعی و فردی در جامعه از آن استفاده کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با تاکید بر توجه به قرآن و عترت در برنامه‌ها ابراز کرد: ستاد برگزاری شئون فرهنگی با همکاری اعضای مجموعه در این ماه ضمن استفاده از مبلغین بومی، میزبان بیش از 600 مبلغ غیربومی است که حضور آن‌ها فرصت بسیار ارزشمندی را برای استان ایجاد می‌کند.

وی توجه به برگزاری مراسم جمع‌خوانی قرآن کریم در محلات را از دیگر ملزومات برنامه‌ها برشمرد و افزود: 218 موسسه متولی برگزاری مراسم جزخوانی و تفسیر قرآن کریم در مناطق مختلف همدان هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان از اجرای طرح جهادی آموزش قرآن کریم در مناطق روستایی با حضور مبلغین خبر داد و گفت: اعزام حاظفان و قاریان به مناطق مختلف به‌ویژه مناطق محروم استان در دستور کار این ستاد قرار دارد.

وی با درخواست برای گسترش برنامه‌های شب‌های احیاء با محوریت مساجد در محلات خاطرنشان کرد: امسال با آغاز ماه مبارک رمضان به 1700 تا 1750 مرکز مبلغ اعزام شده که امیدواریم سبب استفاده بیشتر مردم از شبکه تبلیغی گسترده در استان شود.

دشتکی با تاکید بر حفظ حرمت ماه مبارک رمضان درباره ساماندهی مراکز تفریحی و خدماتی نیز یادآور شد: مراکز خدماتی، تفریحی، بیمارستان‌ها و پارک‌ها که در ماه مبارک رمضان میزبان مسافران هستند باید با برنامه‌ریزی صحیح، علاوه بر احترام به افکار عمومی، حفظ حرمت ماه رمضان و حقوق شهروندی، موجبات آسودگی مسافرانی که نمی‌توانند در این ایام روزه‌دار باشند را فراهم کنند.

وی با اشاره به اجرای طرح منبر نو نیز افزود: این برنامه نیز با حضور مبلغان غیربومی به درخواست مبلغان بومی برای استفاده هرچه بیشتر مردم از ظرفیت‌های تبلیغی در مراکز محوری در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال نظرات