صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 01 June 2023
یک متخصص طب سنتی فواید شربت «جلاب» در ماه رمضان را تشریح کرد.
کد خبر: ۸۶۹۲۸۲۸
|
۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴
به گزارش خبرگزاری بسیج، مهدی میرکریمی درباره روزه‌داری اظهار داشت: بذرهای ملین مانند خاکشیر, بارهنگ و بالنگو باید در آب گرم خیس بخورد و مصرف این‌گونه این بذرها مانع تشنگی در ماه رمضان و بروز گرمی و جوش‌ها در بدن می‌شود.

به‌گفته وی از کوبیدن این بذرها باید اجتناب کرد چون در برخی موارد ممکن است مواد سمی از آن آزاد شود ولی مصرف آنها با آب گرم بسیار برای بدن اثرات مفیدی دارد البته باید این بذرها را شیرین مصرف کرد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: بعد از  افطار افراد می‌توانند نوشیدنی‌های شامل تخم ریحان، آبلیمو و عسل مصرف کنند که بسیار به بدن سود می‌رساند. البته این نوشیدنی‌ها به بهبود سلامت قلب, مغز و کبد کمک می‌کند، همچنین برای دستگاه گوارش بسیار عالی است و یبوست را برطرف می‌کند.

میرکریمی گفت: شربت زعفران و گلاب که در کتب طب سنتی از آن «جلاب» یاد می‌شود نوشیدنی بسیار مفید در شب‌های ماه رمضان است که روش‌های تهیه آن متفاوت است، از جمله می‌توان حدود 2 گرم زعفران را در یک لیتر گلاب حدود 5 تا 7 دقیقه حرارت ملایم داد. اگر زعفران به‌صورت کُلاله و آسیاب نشده باشد, بهتر است چون اگر بخواهیم صاف کنیم, سخت می‌شود و محلول کدری می‌دهد, بعد از حرارت یک مقدار بگذارند بماند و بعد صاف کنند. بعد می‌توانند شکر یا خاکه قند یا عسل اضافه کنند که عسل بیشتر توصیه می‌شود. مقدار وزنی آن هم می‌تواند هم‌وزن گلاب باشد. بنابراین می‌توانند 4 تا 5 قاشق از این را در یک لیوان آب گرم حل کنند و استفاده کنند.

میرکریمی خاطرنشان کرد: شربت «جلاب» موجب افزایش قوای جسمانی و روحانی می‌شود, مثلاً افراد روزه‌داری که صبح کلاس دارند و فعالیت ذهنی زیادی دارند, مصرف این شربت در وعده سحر بسیار کمک کننده است.

ارسال نظرات