صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 05 June 2023
معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان قم گفت: اکنون 85 درصد صنعت مرغداری به خارج وابسته است که در صورت افزایش تحریم‌ها این عرصه مشکل‌ساز می‌شود به همین علت متکی شدن به این صنعت بدون کاهش وابستگی‌های خارجی خلاف اقتصاد مقاومتی است.
کد خبر: ۸۶۹۴۳۵۴
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، رضا فقیهی عصر روز گذشته در سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم که در تالار امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه اجرای ارکان اقتصاد مقاومتی باید مورد توجه مسؤولان قرار گیرد، اظهار کرد: مردم در تحقق این ارکان جایگاه مشخصی دارند و نباید در انجام رسالت‌های خود کوتاهی کنند.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اسلامی در مورد لزوم استقلال اقتصادی نظام اسلامی تصریح کرد: دوری از وابستگی‌های غذایی یکی از اولویت‌های اقتصاد مقاومتی است؛ فعالیت نهادها و سازمان‌ها باید به صورت مستمر اجرایی شدن مراحل مختلف اقتصاد مقاومتی را به دنبال داشته باشد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) با تاکید بر اینکه بسیج بدون هزینه‌های دولتی اهداف اقتصاد مقاومتی را دنبال می‌کند، اضافه کرد: تامین امنیت غذا و درمان و افزایش کمی و کیفی تولید اقلام مورد نیاز در این عرصه‌ها، مورد توجه بسیج سازندگی قرار گرفته است، اکنون کمک به دولت برای ایجاد کارگاه‌های کوچک خانگی توسط بسیجیان استان‌های مختلف کشور انجام می‌شود.

وی از فعالیت‌های سپاه استان قم در عرصه‌های چهارده‌گانه اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت: برخی از این عرصه‌های چهارده‌گانه پرورش زنبور عسل، کود ورمی کمپوست، دام سبک و سنگین، کشت گیاهان دارویی، صنایع دستی و احیای باغ‌ها است و برخی از نهادهای اجرایی در راستای اجرایی کردن این عرصه‌ها مشارکت مطلوبی داشته‌اند.

فقیهی با بیان اینکه بیش از 12 هزار نفر از مردم با آموزش‌های چهره به چهره بسیجیان با عرصه‌های چهارده‌گانه اقتصاد مقاومتی آشنا شده‌اند، مطرح کرد: طی سه سال اخیر نزدیک به 90 میلیارد تومان با محوریت بانک مهر اقتصاد و تخفیف 10 درصدی بنیاد تعاون و سازمان بسیج مستضعفین برای واحدهای تولیدی کوچک و متوسط هزینه شده است.

وی حمایت از تولید ملی را یکی از ارکان‌های اصلی اقتصاد مقاومتی برشمرد و ادامه داد: واحدهای کوچک و متوسط در زندگی مردم تاثیرات مستقیم دارد به همین علت مورد توجه مسؤولان سپاه و بسیج قرار گرفته است.

فقیهی یادآور شد: برخی از محوریت‌های اصلی اقتصاد مقاومتی به بدنه دستگاه‌های اجرایی وارد نشده است به همین علت واحدهای تولیدی کوچک و متوسط برای ورود به بازار فروش و گرفتن مجوزهای لازم مشکلاتی داشته‌اند و این امر آسیب‌هایی از جمله بستر فعالیت‌های پنهانی در استان را ایجاد کرده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) اجرای قانون ساماندهی و حمایت دستگاه‌های اجرایی از مشاغل خانگی را خواستار شد و گفت: بر اساس قانون این مشاغل باید از بازارهای محلی شهرداری استفاده کنند و مسؤولان استانی برای آنها تسهیلات ویژه را در نظر داشته باشند.

وی برخورد سلیقه‌ای با ارباب رجوع، پیچیدگی فرآیند صدور مجوز کارگاه‌های کوچک، بخشی‌نگری دستگاه‌های اجرایی در صدور مجوزها، نبود ساماندهی واحدهای تولیدی و تطبیق مناسب دستورالعمل دستگاه‌های اجرایی با صدور مجوزها را از موانع تحقق اهداف ارکان اقتصاد مقاومتی برشمرد و اضافه کرد: بر اساس گزارش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم در صدور مجوزهای مشاغل خانگی با 220 مورد مجوز، رتبه بیست و هفتم را به خود اختصاص داده است.

فقیهی ایجاد کارگروه ویژه برای اصلاح دستورالعمل‌ها، شفاف کردن و تسهیل فرآیندهای صدور مجوزها را از مطالبات واحدهای تولیدی کوچک و متوسط دانست و تصریح کرد: نبود تدوین برنامه عملیاتی مناسب در دستگاه‌های مجری به تفکیک مراکز بخش‌ها از دیگر مشکلات استان است که تدوین سیاست‌ها و اولویت‌های اجرایی قابل قبول برای کارشناسان و رده‌های مختلف سازمانی می‌تواند از این مشکلات جلوگیری کند.

وی با تاکید بر اینکه دشمن با تحریم به دنبال ایستادن مردم مقابل نظام اسلامی است، مطرح کرد: اکنون 85 درصد صنعت مرغداری به خارج وابسته است که در صورت افزایش تحریم‌ها این عرصه مشکل‌ساز می‌شود به همین علت متکی شدن به این صنعت بدون کاهش وابستگی‌های خارجی خلاف اقتصاد مقاومتی است.

معاون هماهنگ کننده سپاه استان قم خاطرنشان کرد: مجموعه سپاه و بسیج در صورت موافقت مسؤولان استانی از آمادگی لازم برای ایجاد بازارچه مشاغل خانگی، صدور مجوز و نظارت بر عملکرد این مشاغل برخوردار است.
ارسال نظرات