صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 08 July 2023
با اجرای نظام ارجاع پزشک عمومی در صورت نیاز بیمار را به سطح 2 و 3 که شامل متخصصان و فوق‌متخصصان است، ارجاع داده و بازخورد آن را هم مورد پیگیری قرار می‌دهد.
کد خبر: ۸۷۰۰۷۲۸
|
۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان در تشریح اساس نظام ارجاع گفت: بر اساس طرح نظام ارجاع بیماران در سه سطح درمانی معاینه و تحت درمان قرار می‌گیرند که سطح نخست آن پزشک عمومی است.

علی محمدی ساماندهی امور درمان و کاهش هزینه‌های زائد تحمیلی به سیستم درمان را از فواید اجرای نظام ارجاع دانست و افزود: با اجرای نظام ارجاع پزشک عمومی در صورت نیاز بیمار را به سطح 2 و 3 که شامل متخصصان و فوق‌متخصصان است، ارجاع داده و بازخورد آن را هم مورد پیگیری قرار می‌دهد.

محمدی وی اظهار داشت: عملیاتی شده نظام ارجاع در کاهش هزینه‌های درمانی بسیار موثر است و حجم انجام آزمایش‌ها و تست‌ها را کاهش قابل ملاحظه‌ای خواهد داد و از مهم‌تر وضعیت بیمار مورد رصد قرار می‌گیرد.

محمدی با بیان اینکه بعد از تشکیل پرونده در فاز نخست اجرای نظام ارجاع نوبت به الکترونیکی کردن پرونده‌های تشکیل شده رسیده است، ادامه داد: با عملیاتی شدن این مرحله و صدور کارت سلامت به جای دفترچه‌های بیمه نظام ارجاع روند تکمیلی به خود خواهد گرفت.

مدیر کل مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان از تشکیل 18 هزار پرونده پزشکی برای مراجعان به مراکز درمانی از زمان آغاز اجرای نظام ارجاع خبر داد و گفت: به نظر می‌رسد طی مدت زمان اجرای طرح اکثریت بیماران مورد نظر صاحب پرونده در نظام ارجاع شده‌اند چرا که مبتلایان به این بیماری‌ها، اغلب مراجعات مکرر به مراکز درمانی دارند.

محمدی با تاکید بر بالا بودن حجم مراجعان در آغاز اجرای نظام ارجاع برای تشکیل پرونده اضافه کرد: حجم مراجعه به تدریج روند کاهشی به خود گرفته، به طوری که می‌توان از مراجعه 99 درصدی بیماران اطمینان حاصل کرد، چرا که هر اقدامی لازم بوده از جمله فراخوان عموم هم داده شده است.

وی با بیان اینکه بیماران مبتلا به بیماری‌های دیابت، فشار خون، قلبی و عروقی و اعصاب و روان طی این مدت تحت پوشش نظام ارجاع قرار گرفته‌ و صاحب پرونده در سیستم درمان شده‌اند، اضافه کرد: پرونده این بیماران در مراجعه به مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی تکمیل و زیر پوشش طرح نظام ارجاع قرار گرفته‌اند.

مدیر کل مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان بیمارستان امام حسین (ع) و امید ابهر را دو بیمارستان زیر پوشش تامین اجتماعی در استان اعلام و خاطر نشان ساخت: استان زنجان پنج مرکز درمانی سرپایی هم در مناطق مختلف استان از جمله حکیم هیدجی و روزبه در زنجان، شفای ابهر، سهروردی قیدار و شهدای خرم‌دره هم دارد.

ارسال نظرات