صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 06 June 2023
کد خبر: ۸۷۱۷۴۹۹
|
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، سردار رحمت الله صادقی پیش از ظهر امروز در جلسه مجامع و کارگروه های اقتصاد مقاومتی استان گلستان که در دانشکده مائده برگزار شد، اظهار کرد: برنامه های اقتصاد مقاومتی با رویکرد اقتصاد بومی در شهرستان ها با همکاری فعالان اقتصادی و مسئولان دستگاههای اجرایی تحقق می یابد.

وی با اشاره به اینکه بعضی از جلساتی که در شهرستان ها برگزار شده با محتوی و دقت به ساز و کار خوبی رسیده است، گفت: این موضوع کامل نیست و نمی توان گفت همه شهرستان ها دارای مجمعی هستند که برگرفته ازشورای اقشاری است وکارگروه ها نیز دارای قدرت بالایی از مسئله یابی و حل مسئله می باشند، لذا تنضیمات این موضوع به دو اصل بر میگردد یکی اینکه خود مجمع درکنار نقش آفرینی خود نگاهی به ساختار خود داشته باشد و دوم اینکه حفظ این ساختار کمتر از نقش آفرینی اش نباشد.

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان در بحث محتوای نقش آفرینی بیان داشت: ما در حوزه اقتصاد مقاومتی بدون نگاه به دستگاه ها و دولت که چه نگاهی به فرمان مقام معظم رهبری دارد، منابع کل سپاه را با نگاه اقتصادمقاومتی منطبق کردیم و اقتصاد مقاومتی را دارای برنامه ساختیم.

سردار صادقی افزود:در ظرف چهار سال از حدود دومیلیارد تومان، اقتصاد مقاومتی را شروع و تا امسال به حدود 25 میلیارد تومان رسیدیم که این ناشی از این است که سپاه گفتمان ولایت را سرلوحه و محور کار قرار داده است و لذا نشان داده است که این محوریت می تواند یک الگوی ارائه شده برای تمام کسانی باشد که دل در گرو گفتمان ولایت دارند.

وی در ادامه اذعان کرد: ما در این چهارسال بالغ بر 43 میلیارد تومان در استان گلستان توانستیم از ظرفیت اقتصاد مقاومتی بهرمند شویم و امسال که دولت پای کار آمده است به نقل از دکتر صادقلو می توان گفت هیچ دستگاهی به اندازه سپاه توانمند در اقتصاد مقاومتی نیست.

فرمانده سپاه نینوا گلستان این توانمندی را حاصل جلسات کارگروه ها دانست و گفت:نگرانی های شما از معیشت مردم ومحرومیت ها در مناطق خاص باعث شده است به این موقعیت دست پیدا کنیم و این یک مدل مفهومی است که می توان گفت هم در برنامه ریزی، اجرا، پشتیبانی ونظارت به یک توانمندی رسیده ایم که نسخه شما یک نسخه کاربردی برای دستگاه اجرایی می شود.

سردار صادقی اظهار کرد: با اینکه ماعضو کارگروه اقتصاد مقاومتی نیستیم ولی استاندار تاکید بر این دارد تا آنجا که می توانیم مجموعه خود را در راستای اقتصاد مقاومتی در این جلسات حاضر و در کارهای اجرایی عملیاتی کنیم.

وی افزود:ما اگر بتوانیم با برنامه ریزی درست و متمرکز و با یک محتوای درست ورود پیدا کنیم آن زمان است که موضوعات راهبردی را می شود در این کارگروه ها و مجامع شهرستانی و استانی به عنوان یک الگو قرار دهیم.

فرمانده سپاه گلستان با بیان این مطلب که امسال فرمانده هان بومی محلی  مستقیم در برنامه شرکت داده شده اند، بیان داشت: اگر از دل کانون ها و کارگروههای ما مسئله یابی خوبی که علمی، منطقی و قابلیت عملیاتی باشد و تحقق اهداف کمی و کیفی آن دیده شده باشد صورت گیرد آنوقت ما می توانیم بخش اعظمی از برنامه های سپاه را به سمت برنامه های بومی شهرستان ها ببریم که شما رؤسای جوامع بر آن متمرکز شده اید.

سردار صادقی با بیان این مطلب که هنوز به مسائل اصلی نپرداخته ایم و نیاز به کار بیشتر در این زمینه داریم، تصریح کرد:در بعد دوم محتوا که مربوط به رؤسای مجامع می شود باید توانست با کنترل کمی و کیفی خود بتوانند ام المسائل را پیدا کنند و به فرمولی برسند که برای حل مسئله جامع ترین فرمول باشد لذا با هدف گزاری  در یک برنامه چند برنامه را تحقق ببخشند که با تحقق این کار یک هم پوشانی نسبت به مسائل شهرستانی و استان به وجود می آید.
انتهای خبر/
ارسال نظرات