صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 17 June 2023
گردشگری غذا از مهمترین محورهای توسعه است و جشنواره ها باید با هدف توسعه گردشگری تداوم یابد.
کد خبر: ۸۷۴۶۴۱۹
|
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از نیربه نقل از نیریمیز، مهدی احمدی فراندار نیز با تشکر از همکاری مردم شهرستان نیر در نحوه برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر اظهار داشت: درسال آینده باید در منطقه نمونه گزدسگری بولاغلار در ماه یک جشنواره برگزار شود.

وی همچنین از برگزاری جشنواره عسل در این منطقه خبر داد و گفت: هر چند امسال برخی از دستگاههای استانی در برگزاری جشنواره عسل کوتاهی کردند.

فرماندار نیر با اشاره به استقبال قابل توجه مردم و گردشگران گفت: برگزاری جشنواره یکی از مهمترین راهکار در جذب گردشگر است.

احمدی با تاکید بر اینکه شناساندن ظرفیت های گردشگری نیر در گرو اجرای برنامه های گسترده و برگزاری جشنواره های هدفمند است، متذکر شد: جشنواره آش و غذاهای محلی می تواند بیش از پیش قابلیت های گردشگری شهرستان نیر را معرفی کند.

وی مردمی بودن این جشنواره را مهترین اعتبار آن برشمرد و با اشاره به برگزاری جشنواره های متعدد طی سال های اخیر اضافه کرد: نیاز است که بیشتر این جشنواره ها که با هدف توسعه گردشگری استان صورت می گیرد، تداوم یابد.

فرماندار نیر با اشاره به برگزاری جشنواره در سطح ملی طی دو سال اخیر یادآور شد: در سال های گذشته این جشنواره به صورت استانی برگزار می شد که از سال پیش این رویه تغییر و با حضور استان های دیگر برگزار شد.

وی نامگذاری این جشنواره در گستره ملی را دارای مسئولیت و اهداف بیشتر دانست و متذکر شد: این جشنواره تلاش دارد علاوه بر معرفی غذاهای سنتی، توسعه گردشگری غذا را در استان و این شهرستان دنبال کند.

احمدی گردشگری غذا را از مهمترین محورهای توسعه این بخش در استان دانست و با اشاره به حضور بیش از ۱۵ استان کشور در جشنواره امسال تاکید کرد: استان های حاضر در مدت برگزاری جشنواره به پخت، عرضه و معرفی انواع آش‌های محلی و سنتی و بهترین غذاهای سنتی استان خود به گردشگران اقدام کردند.

جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر که از پنجشنبه آغاز شده بود، پس از دو روز اجرای برنامه های متنوع و با برگزاری آئین های ویژه عصر جمعه به کار خود پایان داد.

در اختتامیه جشنواره برترین غرفه، آشپز و آش و غذای محلی با داوری هیئت داوران ملی انتخاب و معرفی شد.

ارسال نظرات