صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 19 August 2023
آبان ماه امسال و در رويداد گردشگري سفره ايراني؛
سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: غذاهاي محلي استان سمنان در چهارمين رويداد گردشگري سفره ايراني در مشهد معرفي مي‌شوند.
کد خبر: ۸۷۶۲۸۴۰
|
۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷
به گزارش خبرگزاري بسيج از سمنان، مريم سلمانيان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: استان سمنان با سه غذاي اصلي شامل "ته چين گرمسار"، "ديگي سنگسر" و "سبزي پلوي سمناني" در بخش مسابقه غذاي اصلي شركت مي‌كند.

وي با اشاره به اينكه اين رويداد با رويكرد آئين‌هاي مذهبي و سفره‌هاي نذري برگزار مي‌شود، افزود: برگزيدگان بخش غذاي اين رويداد گردشگري به ليست غذاهاي رستوران و مراكز پذيرايي كشور افزوده مي‌شوند.

وي با بيان اينكه اين رويداد از پنجم تا هفتم آبان ماه در مشهد برگزار مي‌شود، گفت: با توجه به اينكه استان سمنان در بين استان‌هاي منطقه چهار قرار دارد، غذاهاي استان با غذاهاي محلي استان‌های خراسان رضوي، خراسان شمالي، خراسان جنوبي رقابت مي‌كنند.

سلمانيان افزود: برگزاري مسابقه انتخاب پيش غذا و دسر و دمنوش برتر محلي و برپايي غرفه‌هاي ارائه غذاهاي سنتي استان و صنايع دستي مرتبط با سفره ايراني نيز از ديگر بخش هاي اين رويداد است.

وي برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این رويداد عنوان كرد.

سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: احیای غذاهای سنتی، معرفي غذاهاي بومي مهجور مانده يا در حال فراموشي، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه‌های هر منطقه و ترغیب رستوران‌ها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از ديگر اهداف برگزاری این رويداد است.
ارسال نظرات