صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 09 June 2023
دکتر رحیم پور ازغدی گفت: شیوه مطالبه ارزش ها باید معروف باشد و با شیوه غلط نمی شود به ارزش ها رسید که این ها جامعه را نجات می دهد و روحیه توحید در جامعه را گسترش می دهد که شامل مواردی همچون تلاش برای مبارزه با مفاسد اقتصادی ، توسعه اقتصادی، توسعه زکات و جلوگیری از فاصله بین فقیر و دارا است زیرا همه ی کاروان باید با هم حرکت کنند.
کد خبر: ۸۷۶۷۳۷۷
|
۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، دکتر رحیم پور ازغدی در همایش امر به معروف و نهی از منکر در مقابله با جریان نفوذ که در کانون شهید سبحانی سپاه کرج اظهار داشت: ما از یک نعمت بزرگی در فرهنگ قرآنی و اسلامی برخوردار هستیم که در طرز فکر شیعه اهمیت و ارزش آن مضاعف می شود که همان مساله نظارت اجتماعی، نقد و انتقاد اجتماعی به عنوان یک حق شرعی ، مقدس و یک تکلیف شرعی است.
 
وی اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر یعنی هیچکس نمی تواند مانع پرسشگری، نقد و اعتراضی دیگران در حوزه های نابسامان اجتماعی ، فرهنگی، اقتصادی، علمی، روابط بین الملل و ... شود.
 
وی با تاکید بر اینکه بر همه واجب است که در این صحنه مشارکت کنند، گفت: جامعه ای که نهادهای حاکمیتی، اجتماعی و مردمی آن، آحاد مردمی و تشکلات مختلف همه به یک اندازه مسئول هستند و همه حق اظهار نظر و پرسشگری و پاسخگویی دارند دارای امتیازی ویژه است.
 
رحیم پور ازغدی این مساله را یک امتیاز مهم دانست که در هیچ دین و مکتب دیگری با این وسعت، اهمیت و قداست به عنوان یک امر دینی وجود ندارد.
 
وی با بیان اینکه اجازه ورود و رخنه فساد در هیچ امر حاکمیتی داده نمی شود، گفت: امر به معروف و نهی از منکر در برابر فساد اقتصادی، اخلاقی، ظلم، ذلت، تسلیم، نابرابری، نابرداری، منکرات و ضد ارزش های اجتماعی مثل طلاق و اعتیاد و ... انجام می شود.
 
این استاد دانشگاه تصریح کرد: امروز در دوره مدرن به عنوان حقوق مدرن و عرفی و جامعه مدرنی تعریف شده و در راس آن شعارهایی از قبیل آزادی بیان، مطبوعات، عقیده در نهادهای حاکمیتی و مکان قدرت و ثروت و حق آگاهی و دانستن در ذیل امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک حق الهی و واجب شرعی مهمتر از نماز و روزه نهادینه شده است.
 
وی اضافه کرد: آخرین دستاورد سیستم های مدنی لیبرال دمکرات و ته شعار، آرزوها و مطالباتشان این چیزها است.
 
رحیم پورازغدی تاکید کرد: حق تفتیش در عقاید خصوصی دیگران برای اثبات بین دینی وجود ندارد و سرک کشیدن در حریم خصوصی دیگران برای امر به معروف و نهی از منکر جایز نیست.
 
وی ادامه داد: کسانی که عرصه اجتماعی را نامطلوب جلوه دهند مردم را به زور به سمت ناصواب ها گرایش می دهند.
 
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر علاوه بر نوع فردی نوع تشکیلاتی و جمعی آن نیز هست، افزود:آن کسی که به بهشت یا جهنم می رود خود تصمیم می گیرد ولی شما می توانید شیب آن را طوری تعیین کنید که رفتن به سوی بدی ها سخت شود.
 
این استاد دانشگاه ادامه داد: اگرکسی بخواهد به بهشت برود بتواند خیلی راحت برود ولی زمانی جامعه طوری می شود که بهشت رفتن سخت می شود و ناپاکی ها و گناه ها روزمره و راحت می شود.
 
وی گفت: خداوند برای مبارزه با ناپاکی ها ولایت قرار داده و خداوند فرموده که مردان و زنان بر هم ولایت دارند و حکومت نسبت به مردم و مردم نسبت به حاکمیت و حاکمیت نسبت به خود برای امر به معروف و نهی از منکر ولایت دارد.
 
رحیم پور ازغدی بیان داشت: شیوه مطالبه ارزش ها باید معروف باشد و با شیوه غلط نمی شود به ارزش ها رسید که این ها جامعه را نجات می دهد و روحیه توحید در جامعه را گسترش می دهد که شامل مواردی همچون تلاش برای مبارزه با مفاسد اقتصادی ، توسعه اقتصادی، توسعه زکات و جلوگیری از فاصله بین فقیر و دارا است زیرا همه ی کاروان باید با هم حرکت کنند.
 
وی تاکید کرد: دولت ها بری امر به معروف و نهی از منکر باید قانون بنویسند و نباید اگر ظلمی دیده شد بترسند و چیزی نگویند، اگر جامعه بی تفاوت شد حکومت فاسد می شود، باید بستر سازی لازم برای پرسشگری به وجود آید، وظیفه حکومت است که نهادسازی و ساختار سازی برای امر به معروف و نهی از منکر کند و برای هیچکس استثنا نیست حتی رهبری.
 
وی یادآور شد: رهبری بسیار انتقاد پذیر هستند و انتقادها را با لبخند و رویی خوش جوابگو هستند که بعضی از مسئولین این ظرفیت را ندارند، مسئولین باید جوابگو باشند و این وظیفه اسلامی است که در غیراین صورت خطر فساد حکومت و رواج فساد در جامعه بالا می رود و خشونت های اجتماعی اگر پیش آید نونش را دشمنان حکومت و مردم می خورند زیرا این حکومت مردمی است.
 
رحیم پور ازغدی گفت: اگر مردم نبودند جمهوری اسلامی تا کنون ده ها بار سقوط کرده بود و این حکومت را مردم نگه داشته اند نه مسئولان.
 
وی تاکید کرد: مردم باید در جریان تمام مسایل کشور و جامعه و بین الملل باشند و بایداطلاع عمومی به مردم داد و اگر پاسخگو نباشیم مردم از نظام فاصله می گیرند و در آن صورت این حکومت پنج سال هم دوام نمی آورد زیرا دشمنان زیادی دارد.
 
این استاد دانشگاه گفت: این وظیفه همگان و شرعی است و حکومت وظیفه دارد نهی از منکر بکند و بشود و مدیریت و نظم جامعه در جهت اهداف الهی و دینی تامین شود و نصحیت به معنای خدمت و خیرخواهی بکند و بشود .
 
وی با تاکید بر اینکه در یکی از جاها اگر امر به معروف و نهی از منکر به درستی نشود حوزه فرهنگ عمومی و اجتماعی است ، اظهار داشت: زمانی که با ضدارزش ها مواجه می شوید نهی از منکر باید به روش خود باشد و امر به معروف در منکری همچون موسیقی، سینما، مباحث علمی و ... هرکدام باید به زبان خودش باشد مگر در فسادهای سازماندهی شده که به صورت تیمی انجام می شود.
 
وی گفت: این منکرات را باید از دو زاویه دشمنان و یا قربانیان مساله نگاه کرد که با هرکدام باید از زاویه خود برخورد کرد.
 
حیم پور ازغدی با بیان اینکه مساله اصلی نشر آگاهی و پرکردن خلاء ها است، افزود: در فرقه های انحرافی باید نهادسازی و فرهنگ سازی برای پرکردن خلاءها انجام شود.
 
وی یادآور شد: نفوذ در حوزه های مختلف اتفاق می افتد که به خصوص می توان این نفوذ را از سنین کودکی که برای کودکان شکل گرفته دید که در بازی های آن ها می تواند به خوبی این نفوذ را دید.
 
وی ادامه داد: این نفوذ در سبک زندگی دیده می شود که باز هم این نحوه نفوذ در سنین کودکی با محبوب کردن عروسک هایی همچون باربی دیده می شود که بیش از 500 نقش از پرستار برای ایجاد جاذبه تا جنگجو برای مبارزه با تروریسم برای آن تعریف کرده اند.
 
وی بیان داشت: حتی این اواخر حجاب در حال مدشدن دراروپا و آمریکا است و باربی محجبه هم آورده اند که آن ها به خوبی با روش منکر به هدف خود می رسند.
 
این استاد دانشگاه گفت: نمادهایی را جریان های ضدتوحید قرن هاست برای خود تعریف کرده است که از معماری تا مد و آرایش را در برمی گیرد.
 
وی گفت: جوانان بیشتر به دنبال نیازهایشان همچون نشانه گذاری و خاص بودن هستند و تنوع طلبی در ذات آدمیان به خصوص جوانان است که یک سر آن به سمت مدگرایی و نمادگرایی می رود که اصل آن مشکلی نیست زیرا همه ی افراد از هم متفاوت هستند.
 
رحیم پور ازغدی بیان داشت: دشمنان از این روحیه استفاده کردند و انواع نمادها و مدها را برای جوانان و نوجوانان به وجود می آورند و بعد که آن را جزوی از هویتش کردند به او می گویند که پشت این نمادها یک حقیقتی است.
 
وی بهترین روش برای مبارزه با آن ها را طراحی مدها و نمادهای درست برشمرد که با اندیشه های توحیدی سازگار باشد که این امر وظیفه حوزه ها، دانشگاه ها و رسانه ها است.
 
وی با بیان اینکه این نفوذ فرهنگی حتی در لوازم خانگی، ورزش، آرایش سر و صورت و فضای ورزشگاه ها دیده می شود، گفت: این نفوذ در ظرفیت های دانشگاهی با عناوینی همچون حقوق بشر یا حقوق زن یا کودک دیده شده است.
 
این استاد دانشگاه افزود: آمریکا شده پلیس حقوق بشر در دنیا در حالیکه بزرگترین جنایتکاران از همین کشورهای استکباری هستند و ظلمی بزرگتر از عنوان حقوق بشر نمی توانستند به مردم دنیا بکنند.
ارسال نظرات