صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 17 October 2023
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان:
تفاوت «سیب» با سایر میوه ها در این است که سیب حاوی نوعی فیبر به نام «پکتین» است به طوری که این نوع فیبر موجود در سیب باعث پایین آمدن «کلسترول خون» می شود.
کد خبر: ۸۷۷۷۷۲۳
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان گفت: مصرف انواع میوه ها در رژیم غذایی روزانه به دلیل اینکه منبع غنی ویتامین ها هستند همواره مورد توصیه و سفارش کارشناسان و متخصصان تغذیه بوده است. اما در این میان برخی میوه ها اختصاصا نقش ویژه ای در سلامتی انسان دارند که «سیب» از جمله آن ها به شمار می رود.

دکتر جواد تاج کی سیب را سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی دانست و تصریح کرد: اثرات مفید «سیب» در سلامتی انسان به اثبات رسیده به طوری که ضرب المثل معروفی در این باره می گوید « با خوردن روزانه یک سیب از مراجعه به پزشک بی نیاز خواهید بود».

وی خاطرنشان کرد: آنتی اکسیدان موجود در سیب از ابتلا به سرطان جلوگیری کرده و در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی نقش بسیار تعیین کننده ای دارد.

دکتر تاج کی بیان داشت: تفاوت «سیب» با سایر میوه ها در این است که سیب حاوی نوعی فیبر به نام «پکتین» است به طوری که این نوع فیبر موجود در سیب باعث پایین آمدن «کلسترول خون» می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با تاکید بر اینکه پیشگیری از ابتلا به «یبوست» از دیگر مزایای مصرف روزانه سیب محسوب می شود، افزود: یبوست که منشاء بسیاری از بیماری هاست به راحتی با مصرف سیب قابل پیشگیری است.

وی ادامه داد: مصرف «سیب» همچنین از تجمع مواد سمی و سرطان زا بویژه در کنار سلول های روده ای جلوگیری کرده و در نتیجه از ابتلای افراد به «سرطان روده» که بسیار شایع است و درمان آن نیز عموما موفقیت آمیز نیست، جلوگیری می کند.

این مسئول اضافه کرد: فیبر موجود در سیب همچنین به هضم غذا کمک کرده و به خاطر مواد معدنی و ویتامین هایی که دارد برای لثه ها بسیار مفید است.

دکتر تاج کی به نقش «آرامش بخشی» سیب اشاره و عنوان کرد: ویتامین 12B از جمله ویتامین هایی است که کمبود آن در بدن از عوامل بروز عصبانیت در افراد می شود لذا با مصرف سیب که حاوی این نوع ویتامین است می توان تا حد زیادی از بروز عصبانیت جلوگیری کرد.

گفتنی است، طبق اعلام مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، زنجان یکی از استان های مهم تولید کننده محصول سیب در سطح کشورمان محسوب می شود به طوری که در سال جاری بالغ بر 157 هزار تن سیب از باغات استان برداشت شده و بخش قابل توجهی از آن نیز مازاد بر نیاز استان است.

ارسال نظرات