صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 19 June 2023
با وجود اینکه شهرستان کوثر بخش عظیمی از تولید عسل طبیعی و ارگانیک استان اردبیل را تامین می کند اما به دلیل عدم معرفی از سوی متولیان امر، این محصول مهجور مانده و نیازمند برندسازی و حمایت است.
کد خبر: ۸۷۸۰۸۵۱
|
۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از کوثر به نقل از کوثرخبر، شهرستان کوثر در جنوب استان اردبیل از جمله مناطقی است که در زمینه کشاورزی وضعیت مستعدی دارد و این شرایط باعث شده تا با توجه به بارش سالانه و پوشش گیاهی مناسب، در سال های اخیر این شهرستان در حوزه زنبورداری و تولید عسل در استان به یکی از قطب های تولید عسل طبیعی تبدیل شود.

تولید عسل و پرورش زنبور در حوزه درآمدزایی و اشتغالزایی می تواند کمک شایانی را برای توسعه همه جانبه شهرستان و استان رقم بزند.

حمدالله زاده، یکی از زنبورداران کوثری که بیش از 30 سال است عسل طبیعی تولید کرده و با اخذ وام اقتصاد مقاومتی توسعه این شغل پایدار را موجب شده است؛ می گوید: از هر کندوی عسل بومی بطور میانگین سه کیلوگرم و از هرکندوی مدرن در این شهرستان 10 کیلوگرم عسل برداشت می شود.

حمدالله زاده آب و هوای مناسب و طبیعت پر گل و گیاه را از مهم ترین عوامل رونق صنعت زنبورداری و پرورش زنبور عسل در این شهرستان ذکر میکند.

وی آموزش و اعمال روش های علمی و تولید کندوهای بومی به مدرن و شرایط اقلیمی و آب و هوای مناسب منطقه ای را از عوامل موثر در پرورش زنبور عسل برشمرد.

این کارآفرین کوثری خاطر نشان کرد: پرورش زنبور عسل علاوه بر ایجاد اشتغال، درآمدزایی و ارزش اقتصادی، موجب افزایش بازده محصولات کشاورزی زراعی و باغی از طریق گرده افشانی می شود که می توان آن را موثرترین راهکار برای توسعه همه جانبه و احیای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

حمدالله زاده اظهار کرد: طی روند گرده افشانی زنبورها در منطقه، تولید محصول کشاورزی در باغات، افزایش پنج برابری و اراضی زراعی افزایش سه برابری پیدا می کند و در واقع این اشتغال مفید، به بخش کشاورزی در منطقه نیز یاری می رساند.

به گزارش کوثرخبر، با توجه به سرشماری های انجام شده در سال های قبل حدود 12 هزار کندوی عسل در شهرستان کوثر وجود دارد که 20 درصد کندوهای بومی استان را دارا است.

میزان استحصال عسل در این شهرستان 150 تن می باشد که می توان گفت با توجه به ظرفیت های موجود قطب تولید عسل در سطح استان را به خود اختصاص داده است، به طوری که در کنار عسل، فروش کندو نیز صورت می گیرد.

با توجه به این ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در سطح شهرستان و با وجود اینکه کوثر بخش عظیمی از تولید عسل طبیعی و ارگانیک استان اردبیل را تامین می کند اما به دلیل عدم معرفی از سوی متولیان امر، این محصول مهجور مانده و نیازمند برندسازی و حمایت است که انتظار می رود تولید کنندگان عسل در کنار متولیان امر با حمایت و معرفی این محصول با کیفیت، اقدامات شایسته ای انجام دهند.



ارسال نظرات