صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 30 June 2023
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:
برای بهره‌ گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید روغن زیتون برگزاری کارگاه های آموزشی بسیار حائز اهمیت است.
کد خبر: ۸۷۹۳۹۳۹
|
۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۰
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در کارگاه آموزشی به تولید انواع محصولات باغی در این استان اشاره و گفت: در حال حاضر 20 هزار هکتار از مجموع 65 هزار هکتار سطح زیر کشت باغات استان مربوط به باغات زیتون است و پتانسیل تولید سالانه 50 هزار تن زیتون در استان نشان دهنده جایگاه ویژه این محصول در بین سایر محصولات باغی تولید شده در استان است.

اکبر کرامتی لازمه جلب رضایت مصرف کننده و ایجاد بازارهای همیشگی و مستمر را توجه ویژه به کیفیت زیتون و روغن زیتون تولیدی دانست و افزود: در صورت جلب اعتماد مصرف کننده، بازار تقاضای محصول تولیدی افزایش پیدا خواهد کرد.

وی بر لزوم بهره‌ گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید روغن زیتون تاکید کرد و اظهار داشت: در این راستا برگزاری چنین کارگاه های آموزشی بسیار حائز اهمیت است.

همچنین بهنام اوجاقلو، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این کارگاه آموزشی ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری چنین کارگاه هایی، کیفیت روغن زیتون را مهم ترین مولفه در جلب رضایت مصرف کننده دانست و افزود: تولید روغن مرغوب و با کیفیت بالا نیازمند افزایش آگاهی تولید کنندگان در زمینه ویژگی های روغن زیتون با کیفیت است.

گفتنی است، کارگاه آموزشی «کیفیت روغن زیتون و تست ارگانولیپتیکی» با حضور اساتید برجسته کشور ترکیه،جمعی از مدیران و معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان های زنجان، قزوین وگیلان، تولید کنندگان روغن زیتون و کارشناسان طرح زیتون کشور، جمعی از تسترهای روغن زیتون کشور و نمایندگان بهداشت و استاندارد به میزبانی استان زنجان و در محل سالن اشراق سازمان جهاد کشارزی استان برگزار شد.

چگونگی تولید روغن زیتون با کیفیت و عوامل تاثیرگذار در کاهش کیفیت روغن زیتون از مرحله برداشت میوه زیتون تا روغن‌کشی و نگهداری بعد از آن تشریح و توضیح داده شد.

شایان ذکر است، شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی همچنین با تست طعم و بو در نمونه های مختلف روغن زیتون و ارزیابی حسی آن ها به صورت عملی آشنا شدند.

ارسال نظرات