صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 16 August 2023
آیت الله سید حامد علم الهدی در گفتگو با «بسیج»:
آیت الله علم الهدی گفت:ما اعتقاد داریم که حضرت زهرا (س) الگوی وحدت امت اسلامی هم می توانند باشند به این معنا که ایشان مرتبا در بیانات خود مردم را به پیروی از امامت و ولایت امیر المومنین (ع) دعوت می کردند.
کد خبر: ۸۸۲۴۱۹۴
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
آیت الله سید حامد علم الهدی معاون مجمع تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: وجود مقدس صدیقه طاهره (س) به عنوان تنها یادگار پیغمبر (ص) برای تمام مسلمین قابل احترام هستند.

وی افزود: غیر از اینکه ایشان همسر حضرت علی (ع) و مقام مادر امامت و حلقه اتصال نبوت و امامت از دیدگاه شیعه هستند سایر مسلمان ها هم به این یادگار پیامبر (ص) احترام می گذارند.

معاون مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: بعضی از همسران پیامبر (ص) گفته اند که مشی و حرکت و سکون و قیام و قعود حضرت فاطمه (س) مثل پدر بزرگوارشان بوده است فاصله کم شهادت حضرت زهرا (س) و تحمل نکردن فراق پیامبر جزء آیتم های قابل توجه و قابل احترام است.

وی اظهار داشت: آنچه که از صدیقه طاهره (س) برای ما باقی مانده خطبه فدکیه از بیانات ایشان است که کمالات و جایگاه معنوی و علمی حضرت زهرا (س) تقریبا از بیان این خطبه و جملات و کلماتی که از حضرت صادر شده نمایان است.

معاون مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان داشت: ما اعتقاد داریم که حضرت زهرا (س) الگوی وحدت امت اسلامی هم می توانند باشند به این معنا که ایشان مرتبا در بیانات خود مردم را به پیروی از امامت و ولایت امیر المومنین (ع) دعوت می کردند و امروزه حتی منصفین اهل سنت به امامت حضرت علی (ع) اعتقاد دارند اگر چه به خلافت بلا فصل ایشان اعتقاد ندارند و می گویند مردم باید خلیفه را انتخاب کنند که دیگری را به عنوان خلیفه برگزیدند اما افضلیت و امامت علمی امیر المومنین (ع) بر همه جامعه اسلامی روشن است.

وی عنوان کرد: جملاتی که هم از خلیفه اول و هم ثانی در مورد امیرالمومنین گفته شده نشان می دهد که حضرت علی (ع) از جامعه قهر نکرده است بلکه با وجود همه این مشکلات در متن جامعه و حلال مشکلات مردم و حکومت اسلامی آن روز بودند. نکته قابل توجه در مورد صدیقه طاهره (س) این بود که با وجود مقام علمی ایشان با وجود تمام کمالاتی که در حضرت زهرا (س) بود در عین حال در زندگانی تابع امیرالمومنین (ع) بودند.

معاون مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: حضرت علی (ع) هم همسر حضرت زهرا(س) بودند و هم امام و تبعیت محض از امیر المومنین(ع) همواره از صدیقه طاهره (س) دیده می شد. بعضی از زنان ممکن است در هجوم حوادث تحت تاثیر عواطف و احساسات خود قرار بگیرند این امری عادی است اما حضرت زهرا(س) در تبعیت محض امیر المومنین بودند و هرگز سخن یا عملی را انجام ندادند که باعث نارضایتی یا ناخشنودی حضرت علی (ع) باشد. این بزرگترین پیام زندگی از نظر سبک زندگی و مسائل خانواده به جهان اسلام و به همه مسلمین جهان است.

ارسال نظرات