صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 02 July 2023
کد خبر: ۸۸۳۲۲۳۸
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۹
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مسجد مرکز عبادت، بندگی خدا و اجتماع فرهنگی مسلمانان است و به فرموده رسول اکرم (ص) «هر کس مسجدی برای خدا بسازد، خداوند خانه‌ای بزرگتر از آن در بهشت برای او بنا می‌کند».

با توجه به نقش محوری مساجد در تربیت دینی افراد، همواره در طول زمان اهتمام زیادی برای ساخت این اماکن مذهبی وجود داشته و واقفان بسیاری کمر همت را بسته و اقدام به ساخت مسجد کرده‌اند.

در همین راستا و با توجه به اینکه وقف نیز یکی از موضوعات مهم در ساخت و سازندگی جوامع به شمار می‌رود، از همین رو، ساخت مسجد از طریق سنت حسنه وقف نیز از جمله اقداماتی است که به صورت مستمر انجام می‌شود.

وقف یکی از سنت‌های حسنه‌ای است که از دیر باز مورد اهتمام شارع مختلف بوده و است و در دین مبین اسلام که افتخار نخستین واقف آن به حضرت محمد مصطفی (ص) است، مسلمانان به تبعیت از پیامبر عظیم‌الشأن خود و با خیراندیشی املاک خود را برای مقاصدی چون مساجد، ترویج و تلاوت قرآن کریم، عزاداری و دارو، درمان و آموزش و... که عمدتا جنبه عمومی دارند، وقف کرده‌اند.

در همین راستا یکی از واقفان طارمی نیز با الگوبرداری از پیامبر اکرم (ص) و در راستای ترویج معارف دینی و قرآنی کاری بزرگ کرده است.

محمد محمدی واقف خیراندیش زنجانی با درک نیاز منطقه در اقدامی خداپسندانه زمین یک هزار متری را برای ساخت مسجد بین‌راهی وقف کرده است.

این خیر طارمی درباره هدف خود برای انجام این عمل خداپسندانه و وقف زمین یک هزار متری برای ساخت مسجد بین‌راهی می‌گوید: بارها دیده بودم که مسافران و مردم شهرستان در زمان‌های مختلف برای اقامه نماز خود دچار مشکل می‌شدند، چون در این منطقه مسجدی وجود نداشت.

وی با اشاره به اینکه همین منجر شد به فکر ساخت مسجد در این محل بیفتم، ادامه می‌دهد: سنت حسنه وقف به ویژه وقف برای مساجد یک عمل به عنوان باقیات صالحات است.

محمدی با بیان اینکه کسی که برای خدا مسجدی بسازد ، خداوند مانند آن برای او در بهشت خانه ای می‌سازد، می‌گوید: فرق ندارد که مسجد بزرگ باشد یا کوچک، به تنهایی مسجد ساخته یا در ساخت مسجد مشارکت داشته باشد، بلکه مشارکت در این کار خیر ثواب خاص خود را دارد.

وی در ادامه با اشاره به روند ساخت مسجد بین راهی در دستجرده می‌گوید: هیأت امنای مسجد انتخاب شده و کار ساخت نیز طی یک ماه آینده آغاز خواهد شد.

این واقف ادامه می‌دهد: امیدوارم ساخت مسجد و مشارکت در این امر علاوه بر باقیات صالحات بودن الگویی برای دیگران برای مشارکت در این کار خیر و خدا پسندانه باشد.

وی در پایان با دعوت از خیران برای مشارکت در سنت حسنه وقف می‌گوید: قرار نیست، وقف میلیونی باشد، بلکه علاقه‌مندان به مشارکت در این سنت حسنه می‌توانند در وقف دسته‌جمعی مشارکت کرده و در این کار خیر سهیم شوند.

ارسال نظرات