صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 20 August 2023
رئيس مركز تخصصي مهدويت حوزه علميه قم گفت: اگرچه زمان طولاني بين ما و زندگي حضرت زهرا(س) فاصله افتاده است ولي امروز بيش از هر زمان ديگر نيازمند الگوبرداري از حضرت زهرا(س) هستيم.
کد خبر: ۸۸۴۰۱۱۹
|
۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۴
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت‌الاسلام مجتبی کلباسی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: تولد حضرت زهرا(س) در سخت‌ترین شرایط زندگی پیامبر اکرم(ص) روی داد در شرایطی که بعثت رسول خدا(ص) آغاز شده بود و اوج دشمنی‌ها با رسول خدا(ص) و حضرت خدیجه(س) وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) عضوی از این مجموعه بودند که مشکلات را از نزدیک مشاهده می‌کردند ولی به اندازه‌ای با تدبیر به مدیریت مشکلات پرداختند و رسول خدا(ص) را مورد محبت قرار می‌دادند که  پیامبر اکرم(ص) ایشان را ام ابیها لقب می‌دهند.

رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با بیان اینکه به اندازه‌ای حضرت زهرا(س) به پدر توجه داشتند و اطراف پدر بودند که در حکم مادر حضرت قرار می‌گیرند گفت: ام ابیها جایگاه حضرت را نشان می‌دهد به طوری که در مهرورزی به نبی مکرم اسلام(ص) به گونه‌ای بودند که رسول خدا(ص) مانند مادر خود رفتار حضرت را ارزیابی می‌کنند.

 وی خاطرنشان کرد: سلسله ولایت از نسل حضرت زهرا(س) ادامه پیدا کرد و امامت و وصایت در این نسل به ودیعه قرار داده شده است.

کلباسی یادآور شد: اگرچه زمان طولانی بین ما و زندگی حضرت زهرا(س) فاصله افتاده است ولی امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند این الگو هستیم.

وی رضایت از زندگی را از جمله ویژگی‌های حضرت زهرا(س) ذکر کرد و افزود: حضرت در شرایط سختی بودند از طرفی دختر نبی مکرم اسلام(ص) و از طرفی همسر امیر مومنان(ع) هستند، نباید تصور شود که حضرت مشکلی نداشتند و همه وسائل آسایش برای ایشان آماده و مهیا بود.

رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم عنوان کرد: حضرت رنج‌های بسیاری متحمل شدند ولی هرگز از زندگی خود اظهار نارضایتی نکردند بلکه مشعوف به زندگی بودند.

وی با بیان اینکه در دوران کنونی آمار طلاق در جامعه بسیار فراوان است گفت: حضرت زهرا(س) بیان می‌کردند از همسرم حیا می‌‌کنم چیزی طلب کنم شاید در توان او نباشد، فشار و سخت‌گیری بر همسر عوارض سنگینی در زندگی‌ها ایجاد می‌کند.

کلباسی تصریح کرد: درس دیگر در زندگی حضرت زهرا(س) زهد و قناعت است که ریشه بسیاری از آرامش‌ها محسوب می‌شود اگر قناعت در زندگی نباشد، انسان به هیچ چیز راضی نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) مظهر قناعت در زندگی است و به آنچه حاصل شده قانع است، این امر نکته مهمی است که به آن نیاز داریم باید در نظر داشت دوری از تجملات و تشریفات در زندگی حضرت وجود دارد.

رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم یادآور شد: قانع نبودن افسردگی‌ها، ناراحتی‌ها و آسیب‌های اجتماعی می‌آفریند، باید توجه داشت با درس آموزی از حضرت زهرا(س) محبت خود را نسبت به حضرت نشان می‌دهیم و اگر تنها در تولد حضرت شادمانی و در شهادت ایشان عزاداری انجام دهیم ولی عمل خلاف ایشان داشته باشیم، ادعای بیهوده‌ای داشته ایم.
ارسال نظرات