صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 09 June 2023
عضو هیئت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: در شرایط کنونی که دولت در تأمین اعتبار تملک دارایی‌ها با مشکل روبه رو است، تکمیل پروژه های نیمه تمام باید به بخش خصوصی واگذار شود.
کد خبر: ۸۸۴۱۷۲۰
|
۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سیدحسن حسینی شاهرودی با اشاره به پیشنهاد دولت برای واگذاری پروژه های نیمه تمام عمرانی به بخش خصوصی و تسریع در اتمام پروژه ها، گفت: مجلس نیز پیشنهاد دولت را با تغییراتی تأیید کرد و مربوط به پروژه هایی است که سودآورد هستند و بخش خصوصی می‌تواند با مشارکت بانک و صندوق‌ توسعه ملی سرمایه‌گذاری کند و بهره‌ لازم را ببرد.

 نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی، افزود: دولت در حقیقت می تواند بهره‌برداری لازم را در طول یک زمان خاص 3، 5 یا 10 سال و یا کم‌تر و بیش‌تر از این پروژه داشته باشد و سپس آن را واگذار کند، البته مالکیت آن کماکان با دولت است و بهره‌برداری ازسوی بخش خصوصی انجام می‌شود.

پروژه های عمرانی نیمه تمام درآمدزا به بخش خصوصی واگذار شود

حسینی شاهرودی با بیان اینکه واگذاری پروژه های عمرانی همانند سد، راه، راه‌آهن، سالن‌های ورزشی و مانند این‌ها که می‌تواند برای بخش خصوصی درآمدزا باشد اجرا شود، ادامه داد: بسیاری از پروژه‌ها همانند پروژه‌های روستایی و راه‌های روستایی که طبیعتاً درآمدزا نیستند مشمول این پروژه‌ها نیستند و شامل پروژه‌هایی می شود که درآمدزا بوده و سرمایه‌گذار می‌تواند هزینه‌ها و سود خود را ازمحل درآمدهای آن جبران کند.

وی با تأکید براینکه دولت باید هدایت و سکانداری پروژه های عمرانی و تولیدی را باید به بخش خصوصی واگذار کند، یادآور شد: مقرر شده کمیته‌ای تشکیل ‌شود و پروژه ها را رصد ‌کند تا  پروژه‌هایی که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارند ارزیابی و کارشناسی شده و میزان هزینه‌هایشان برآورد ‌شده و مشخص شود این هزینه همراه با سود معقول سالانه چه مقدار می‌شود و طی چه مدت بازپرداخت داشته و مستهلک می شود.

ارائه تسهیلات بانکی و صندوق توسعه ملی به سرمایه گذاران بخش خصوصی در پروژه های نیمه کاره

این نماینده مردم در مجلس، افزود: سرمایه‌گذار ممکن است از سرمایه خود،جذب اعتبار بانک یا صندوق توسعۀ ملّی برای اتمام پروژه هزینه کند، لذا طبیعتاً مدیریتش در اختیار بخش خصوصی است، البته ممکن است سرمایه‌گذاری تمام هزینه‌ها را خودش به تنهایی برعهده گیرد و نیازی به منابع بانکی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه در قانون پیش‌بینی شده که اگر سرمایه‌گذار خواست وارد شود یک سرمایه‌گذاری‌ اولیه‌ توسط دولت که حدود 20 تا 30 درصد است انجام دهد، ادامه داد: مابقی سرمایه توسط سرمایه‌گذار، بانک و صندوق توسعه تامین خواهد شد، محل تأمین در اختیار سرمایه‌گذار است که چگونه عمل و تدبیر کند، البته طبیعتاً بهره‌برداری‌ و نوع بهره برداری نیز با نظارت دولت دراختیار بخش خصوصی است،تا هنگامی‌که هزینه‌ها کسب شود.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ورود بخش خصوصی به پروژه های نیمه تمام در شرایطی که به‌شدت در تامین اعتبار تملک دارایی‌ها مشکل داریم؛ اقدام بسیار مناسب و خوبی است،تا بتوانیم به‌نوعی بخش خصوصی را فعال کرد و از توان بخش خصوصی و منابع بانکی در توسعه‌ی عمرانی بهره برد.

ارسال نظرات