صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 16 August 2023
کد خبر: ۸۸۴۳۸۱۷
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، مجتبی ورمقانی گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ایام پایانی سال و در راستای نظارت مستمربر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه ، تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی، اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اینگونه اماکن را از تاریخ 25 اسفند لغایت 14 فروردین ماه سالجاری اجرا نمود

مدیر کل دامپزشکی کردستان افزود:  در این راستا جهت اطمینان خاطر شهروندان و علی الخصوص مسافرین نوروزی با هماهنگی های به عمل آمده با سازمانهای مرتبط در کل بیش از 460 اکیپ روز بصورت ثابت و سیار و با 928 نفرروزفعالیت در تعطیلات نوروز و با برنامه ریزی منظم تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی بازدید و درمجموع بیش از 16000 کیلوگرم انواع فرآورده خام غیر بهداشتی ضبط وازچرخه مصرف خارج گردید.

 وی درپایان از شهروندان درخواست کرد هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام را با شماره پیغامگیر 1512 درمیان بگذارند

ارسال نظرات