صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 24 June 2023
رئیس هیأت امنای جامعه‌الزهرا(س) گفت: رشته‌های حوزه‌های علمیه متناسب با نیازهای جامعه نیست به همین علت باید رشته‌های جدیدی را متناسب با هنجارها و ناهنجاری‌های اجتماعی ایجاد کرده و با رویکردهای جدید برای رفع مشکلات گام برداریم.
کد خبر: ۸۸۴۹۲۹۲
|
۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت‌الاسلام سید حسن ربانی پیش از ظهر امروز در سیزدهمین اجلاس سراسری حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن همایش‌های مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، با بیان اینکه حوزه‌های علمیه باید با اهتمام مضاعف در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی حرکت کنند، اظهار کرد:‌ علما به عنوان مرزبانان دینی باید از اعتقادات، اخلاق، ایمان و فرهنگ دینی مردم حراست کنند به همین علت حوزه‌های علمیه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ماموریت‌ها و رسالت‌های جدی دارند.

وی با تاکید بر اینکه آموزه‌های دینی امانتی است که در اختیار علما قرار گرفته است، اضافه کرد: نباید به دلیل کوتاهی‌های ما جمعی از پیروان اهل بیت(ع) از مسیر درست جدا شوند یا دارای آلودگی‌هایی شوند که اهل بیت(ع) آنها نپذیرند.

رئیس هیأت امنای جامعه‌الزهرا(س) خاطرنشان کرد: شرایط به صورتی است که گاهی نابسامانی‌ها و مفاسد اجتماعی می‌تواند در میان طلاب، حوزه و خانواده‌های روحانیون نفوذ داشته باشد به همین علت طلاب و فرزندان آنها نیز در معرض تهدید هستند به همین علت در مرحله نخست باید از حوزه‌های علمیه شروع کنیم تا در مرحله دیگر بتوانیم در بدنه جامعه تاثیرگذار باشیم.

وی با اشاره به اینکه طلاب باید از وضعیت کنونی کشور تصور مطلوبی داشته باشند، عنوان کرد: برخی طلاب نسبت به وضعیت حقیقی جامعه بی‌توجه هستند به همین علت همانند گذشته عمل و برنامه‌ریزی می‌کنند.

ربانی بی‌توجهی به افزایش ناهنجاری‌ها را عامل افزایش مشکلات دانست و تصریح کرد: باید نسبت به جریان‌ها آگاهی مطلوبی داشته باشیم تا در برنامه‌ریزی خود با مشکل روبرو نباشیم؛ اساتید از ارکان مهم حوزه‌های علمیه و بسیاری از آنها عارف و عالم هستند اما این افراد باید نسبت به شرایط روز جامعه نیز آگاهی لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه در جذب حوزه‌های علمیه در کنار استعداد و هوش باید نسبت به اخلاق و فرهنگ افراد نیز توجه داشته باشیم، اظهار کرد: حوزه به ویژه بخش خواهران باید از آموزش فردی پرهیز و در راستای آموزش خانواده محور حرکت خود را دنبال کند؛ آموزش فرد با محوریت تاثیرگذاری در خانواده باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

عضو شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه مدیران حوزه‌های علمیه خواهران باید نگاه جامعی نسبت به آسیب‌های اجتماعی داشته باشند، اضافه کرد: طلاب باید رفتار و گفتار بزرگان دینی را بررسی کرده و در راستای الگوبرداری از آنها اهتمام جدی داشته باشند.

وی از تربیت شخصیت‌های دینی برجسته توسط علمای دینی تاریخ یاد کرد و ادامه داد: علت تربیت این شخصیت‌ها باید مورد بررسی قرار گیرد؛ یکی از علت‌ها این است که مدیران و اسوه‌های آنها تاثیرگذار بوده و از جایگاه والایی در عرصه‌های اخلاقی، فرهنگی و علمی برخوردار بوده‌اند.

ربانی با تاکید بر اینکه خانواده‌ها به دنبال اسوه‌های مطلوب برای فرزندان خود هستند، گفت: باید نیروهای مورد نیاز را در مجموعه حوزه‌های علمیه تربیت کرده تا بتوانیم در صورت نیاز از طلاب در بدنه خانواده‌ها استفاده کنیم.

وی یادآور شد: رشته‌های حوزه‌های علمیه متناسب با نیازهای جامعه نیست به همین علت باید رشته‌های جدیدی را متناسب با هنجارها و ناهنجاری‌های اجتماعی ایجاد کرده و با رویکردهای جدید برای رفع مشکلات گام برداریم.

ربانی با اشاره به اینکه زنان نیمی از جمعیت حوزه‌های علمیه را به خود اختصاص داده‌اند، اظهار کرد: این افراد باید نسبت به یاری‌رساندن به زنان جامعه اهتمام جدی داشته باشند و بدانند که جوانان به ویژه دختران بی‌پناه هستند و بسیاری از آنها تقصیر کمتری دارند چرا که خانواده‌ها دامن مهر و عطوفت خود را روی آنها باز نکرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: امیدواریم حوزه‌های علمیه خواهران بتوانند در مسیر مورد نظر خود به نتایج مورد نظر برسند.

ارسال نظرات