صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 08 August 2023
جامعه شناس با بیان اینکه زندگی مجازی به ویژه در میان نوجوانان و جوانان به یک سبک زندگی تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: تنوع، تازگی و به روز بودن فضای مجازی باعث شده تا مردم بسیاری از فعالیت های خود را با استفاده از این ابزار انجام دهند.
کد خبر: ۸۸۶۲۰۳۰
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶
به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشور خبرگزاری بسیج،امیرمحمد حسینی، جامعه شناس در گفتگو با خبرگزاری شبستان گفت: فضای مجازی شرایطی جدید برای کاربران ایجاد کرده است تا بتوانند در قالب آن، تصویری از زندگی مورد دلخواه خود را برای مخاطبانشان ترسیم کنند.

وی با اشاره به امکانات زمانی و مکانی شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، خاطرنشان کرد: فرد در فضای مجازی این امکان را دارد که با تصویر دلخواه خود به تعامل و ارتباط با دیگران بپردازد و از این طریق بر دیگران تاثیرگذار باشد.

حسینی با اشاره به ویژگی های زندگی مجازی، گفت: در زندگی مجازی، هیچ وقت نخواهیم توانست، رویاها و ذهنیات خود را در دنیای واقعی عینیت دهیم.

جامعه شناس افزود: در سبک زندگی مجازی، افراد متناسب با فرهنگ، ارزشها، دیدگاه ها و نوع جهان بینی خود، تلاش می کنند رویاها و تمایلات ذهنی خود را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه در زندگی مجازی، افراد فارغ از اینکه متعلق به چه موقعیت جغرافیایی و با چه فرهنگ و آیینی هستند به تعامل با یکدیگر می پردازند، تعاملی که دوسویه است، تصریح کرد: امکان ارتباط و تعامل با محیط های پیرامونی با دامنه وسیعی از افراد در مناطق مختلف دنیا، دسترسی آسان، امکان ارائه تصویر مطلوب از خود در تعامل با دیگران، معرفی چهره دلخواه به دیگران باعث شده است تا زندگی مجازی از سوی مردم مورد استقبال قرار گیرد.

حسینی اظهارداشت: شکل گیری زندگی مجازی با توجه به پیشرفت تکنولوژی های ارتباطی غیرقابل اجتناب است اما باید بدانیم چگونه از این فضا بهره برداری کنیم که نه دچار آسیب نشویم بلکه به عنوان فرصتی برای دستیابی به اهداف و برنامه های زندگی مان در دنیای واقعی تبدیل شود.

وی درخصوص اوقات فراغت در فضای مجازی گفت: اوقات فراغت از شکل سنتی خارج شده است و قالب رسانه ای و خانگی بودن فضای مجازی باعث شده است تا بخش اعظمی از مردم به ویژه نوجوانان و جوانان، زمان زیادی را در فضای مجازی بگذرانند.

حسینی افزود: تنوع و تازگی، حجم بالای اطلاعات، دسترسی آسان و کم هزینه به مبادی اطلاعاتی و ارتباطی، چت های تصویری، گفتگوهای مجازی و به روز بودن فضای مجازی از جمله ویژگی هایی است که باعث ایجاد جذابیت برای گروه های مخاطب شده است به طوریکه زمان زیادی از وقت خود را در طول شبانه روز در فضای مجازی سپری می کنند.

وی با بیان اینکه زندگی مجازی به ویژه در میان نوجوانان و جوانان به یک سبک زندگی تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: تنوع، تازگی و به روز بودن فضای مجازی باعث شده است تا مردم به ویژه نسل جوان بسیاری از فعالیت های خود را با استفاده از این ابزار انجام دهند.

جامعه شناس ادامه داد: امروزه شاهد هستیم علاوه بر کاربرد فضای مجازی در گذراندن اوقات فراغت به ابزاری برای خریدهای اینترنتی، ارتباطات آموزشی و تعامل با دنیا تبدیل شده است.

ارسال نظرات