صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 16 August 2023
مدیر اجرایی حرم امامزاده محمد هلال بن علی (ع) گفت: روزانه یک هزار نفر مهمان ضیافت افطار ساده در این حرم مطهر هستند.
کد خبر: ۸۸۶۷۵۱۷
|
۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۳

به گزارش خبر گزاری بسیج از آران وبیدگل، سید جواد تکیه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: طرح برپایی سفره های با برکت اطعام و افطار ساده حرم مطهر از دیروز آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان اجرا می شود.

وی افزود: این طرح برای دومین سال پیاپی با اطعام عمومی روزانه یک هزار نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر هلال بن علی(ع) در صحن جنوبی آستان مقدس و در فضایی صمیمی و معنوی اجرا می شود.
مدیر اجرایی حرم هلال بن علی (ع) هدف از برپایی این سفره افطار را ترویج فرهنگ افطاری ساده و اطعام عمومی روزه ‌داران خواند و تصریح کرد: برپایی افطاری ساده سنت پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) بوده و باید فرهنگ این نوع افطاری در جامعه رواج یابد.
تکیه با اشاره به اینکه کلیه هزینه های اجرای این طرح از سوی بانیان خیر تامین می شود، افزود: تلاش می کنیم با دادن افطاری ‌های ساده، گستره توزیع آن را در بین زائران و مجاوران افزایش دهیم تا تعداد بیشتری از مردم از تبرکی حضرت بهره مند شوند.
وی خاطر نشان کرد: برای برپایی سفره های افطاری در حرم مطهر، روزانه بیش از یکصد خادم افتخاری در مفروش کردن صحن، چیدمان سفره های افطار و تهیه بسته های افطاری تلاش می کنند.
تکیه هم چنین به طبخ و توزیع غذای گرم حضرت در ایام ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ضیافت خانه حرم مطهر در سحرگاه لیالی قدر 20 هزار پرس و در شام شهادت مولا علی (ع) 10 هزار پرس غذای گرم حضرت را برای زائران حرم مطهر و کاروان های پیاده که از کاشان عازم حرم مطهر می شوند، تدارک دیده است.

 

ارسال نظرات