صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 01 June 2023
یک مطالعه جدید نشان داده است؛ خوردن چیپس برای بیش از دو بار در هفته می‌تواند خطر مرگ را دو برابر بیشتر کند.
کد خبر: ۸۸۷۴۱۳۵
|
۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، خوردن چیپس یکی از سرگرمی‌های مورد علاقه مردم بریتانیا است درحالی‌که این خوردنی فاقد ارزش غذایی، از هر نوع و طعمی که باشد برای سلامتی بسیار مضر است.

بررسی‌های نظر سنجی ملی غذایی دولت نشان داده مصرف چیپس مردم بریتانیا در سال 2014 نسبت به سال 1974، سه برابر بیشتر شده است؛ به ویژه چیپس‌هایی از نوع فریز شده که در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد.

محققان در حال حاضر نشان داده‌اند؛ عادت به خوردن چیپس، اغلب باعث افزایش وزن است که این آیتم خود در افزایش میزان مرگ‌ومیر تاثیر می‌گذارد.

این مطالعه که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (American Journal of Clinical Nutrition) منتشر شده، نشان می‌دهد همواره مردمی که در بیش از یک دوره هشت ساله، به طور منظم سیب زمینی سُرخ شده، می‌خورند، احتمال مرگشان دو برابر است.

در تجزیه و تحلیل‌های انجام شده روی چهار هزار و چهارصد و چهل نفر افراد بین سنین 45 تا 79، که مصرف‌کنندگان پروپاقرص سیب زمینی سرخ شده بودند، پس از هشت سال تحقیقات، 236 نفر از شرکت کنندگان فوت کردند.

محققان دریافتند؛ به طور کلی، خوردن مقدار زیادی سیب زمینی سُرخ شده در یک وعده - بدون در نظر گرفتن روش پخت و پز – به خودی خود، خطر مرگ در آن دوره زمانی را افزایش نمی‌دهد، بلکه کسانی که سیب زمینی سرخ شده را دو تا سه بار در هفته مصرف می‌کنند، احتمال مرگ خود را در مقایسه با کسانی که نمی‌خورند، دو برابر بیشتر می‌کنند.

دکتر نیکولا ورونیز، از شورای ملی تحقیقات در پادووا ایتالیا، گفت: تمام انواع سیب زمینی سُرخ شده، از جمله هاش برونز سوییسی، چیپسی و غیره، با میزان مرگ و میر در ارتباط است.

دانشمندان گفتند سن یا جنسیت شرکت کنندگان در نتیجه این تحقیقات نفوذی نداشته است، اما عوامل دیگر از جمله چاقی، عدم تحرک بدنی و ورزش و مصرف نمک بالا نیز ممکن است به افزایش مرگ کمک کنند.



ارسال نظرات