صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 25 June 2023
براساس تحقیقاتی جدید، مصرف بیش از حد قند، نه تنها باعث افزایش وزن می‌شود، بلکه افسردگی و اضطراب را به همراه خواهد داشت.
کد خبر: ۸۸۹۷۸۸۱
|
۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۶
به گزارش خبرگزاری بسیج، سازمان بهداشت جهانی نیز توصیه می‌کند که هر فردی مصرف روزانه قند اضافی (یعنی انواع قند، به استثنای قندی که به طور طبیعی در میوه‌ها، سبزیجات و شیر یافت می‌شود) خود را به کمتر از 5 درصد از کل مصرف انرژی خود کاهش دهد.

با این حال، مردم در انگلستان دو برابر و در ایالات متحده، سه برابر حد مجاز، قند مصرف می‌کنند، سه چهارم این قندهای اضافه از خوردنی‌های شیرین شده مانند کیک‌ها و نوشیدنی‌ها تهیه می‌شود؛ بقیه از سایر غذاهای فرآوری شده مانند سس‌های کچاپ بدست می‌آیند.

در عین حال، یکی از هر  شش نفر در سراسر جهان از یک اختلال روانی رایج مانند یک اختلال خلقی یا اضطراب رنج می‌برد؛ اینجاست که این سوال مطرح می‌شود که آیا می‌توان رابطه‌ای بین مصرف قند بالا و اختلالات روانی رایج برقرار کرد؟

تحقیقات پیشین، که در سال 2002 منتشر شد، ارتباط‌هایی بین افسردگی و مصرف قند را در شش کشور بررسی کردند؛ محققان از کالج بلیور آمریکا دریافتند که میزان بالای مصرف قند تصفیه شده با میزان بالای افسردگی همراه است؛ از آن زمان به بعد، تعداد انگشت شماری از مطالعات ارتباط بین مصرف قند و افسردگی را بررسی کرده‌اند.

مصرف قند علاوه بر افزایش افسردگی و اضطراب، اثرات دیگری همچون سرکوب سیستم ایمنی بدن، بر هم زدن تعادل املاح در بدن، کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافتها، افزایش سطح تری گلیسریدهای خون، تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئینها، پیری زودرس و بسیاری بیماری‌های دیگر دارد.

این مطالعات، مستقل از سایر فاکتورهای تاثیرگذار در بروز بیماری‌ها ازجمله وضعیت اجتماعی و اقتصادی فرد، فعالیت بدنی، مصرف الکل، سیگار کشیدن، عادات غذایی دیگر، چربی بدن و سلامت جسمی، انجام شده است.

ارسال نظرات