صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 16 July 2023
برخی از مواد غذایی از شدت آرتروز می‌کاهند. در حالیکه برخی دیگر باعث تشدید علائم این عارضه می‌شوند.
کد خبر: ۸۹۰۴۷۶۱
|
۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲
به گزارش خبرگزاری بسیج، مطالعات جدید دانشگاه لیدز نشان می‌دهد که درد گرفتن زانو به هنگام بالا رفتن از پله‌ها از علائم اولیه آرتروز یا استئوآرتریت (OA) است.

 پزشکان گاها از فیزیوتراپی و تمرینات خانگی برای درمان این عارضه استفاده می‌کنند. برخی نیز یک رژیم غذایی مخصوص به بیماران‌شان می‌دهند. برخی از مواد غذایی از شدت آرتروز می‌کاهند. در حالیکه برخی دیگر باعث تشدید علائم این عارضه می‌شوند.

بهترین: شیر کم چرب

مطالعات انجام‌شده در بیمارستان بریگهام و بیمارستان زنان بوستون حاکی از آنند که مصرف شیر کم چرب و یا بدون چربی از پیشرفت آرتروز زانو در زنان جلوگیری می‌کند.

بهترین: روغن زیتون

روغن زیتون شامل ترکیباتی است که سطح آنزیم‌های التهابی را در بدن کاهش می‌دهند.

بهترین: ماهی‌های چرب

ماهی‌های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ بوده و با هرگونه التهاب مقابله می‌کنند. مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام گرفته نشان می‌دهد که اسیدهای چرب به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کنند.

بهترین: آب آلبالو

به گزارش محققان دانشگاه علوم و سلامت اورگان، نوشیدن دو لیوان آب آلبالو به صورت روزانه از بروز التهاب جلوگیری کرده و علائم آرتروز را تسکین می‌دهد.

بدترین: پنیر

مطالعات انجام‌شده در بیمارستان بریگهام و بیمارستان زنان بوستون نشان می‌دهند که خوردن پنیر موجب سرعت بخشیدن به پیشرفت آرتروز زانو می‌شود؛ این امر به محتوای چربی بالای پنیر نسبت داده می‌شود.

بدترین: سودا

مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می‌دهند زنانی که روزانه نوشیدنی‌های شیرین می‌نوشند، در مقایسه با سایرین بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو قرار دارند.


ارسال نظرات