صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 19 August 2023
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از یکم تا سوم شهریور ماه در استان سمنان برگزار می شود.
کد خبر: ۸۹۰۵۳۸۱
|
۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، «حسین خواجه بیدختی» امروز و در گفت و گو با خبرنگاران افزود: رويداد گردشگري سفره ايراني امسال و با حضور استان‌هاي منطقه چهار شامل سمنان، خراسان رضوي، خراسان شمالي، خراسان جنوبي در هتل پارامیدای شهرستان شاهرود برگزار می‌شود.

وی گفت: در این جشنواره آشپزهای منتخب استان‌های سمنان، خراسان‌رضوی، جنوبی و شمالی به معرفی غذاهای محلی استان خود می پردازند.

وی با اشاره به برپایی 60 غرفه عرضه مواد غذایی، خوراکی ها، رستوران ها، غذاهای محلی و سنتی استانها، افزود: در این غرفه ها غذاهای محلی چهار استان شرکت کننده طبخ و ارائه می شود.

بیدختی با بیان اینکه شرکت برای عموم در این جشنواره سه روزه آزاد است، گفت: علاقمندان می توانند از یکم تا سوم شهریور ماه همه روزه از ساعت 17 عصر تا 23 شب در این جشنواره حضور داشته باشند و با فرهنگ غذایی استانهای همجوار آشنا شوند.

وی افزود: در بخش مسابقه این جشنواره، آشپزها به معرفی یک غذای بومی – محلی، پیش غذا، دسر و دمنوش می پردازند و در پایان بهترین غذاهای محلی و برترین آشپزها معرفی می شوند و برگزيدگان بخش غذاي اين رويداد گردشگري به ليست غذاهاي رستوران و مراكز پذيرايي كشور افزوده مي‌شوند.

بیدختی برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این رويداد عنوان كرد.

وی گفت: احیای غذاهای سنتی، معرفي غذاهاي بومي مهجور مانده يا در حال فراموشي، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه‌های هر منطقه و ترغیب رستوران‌ها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از ديگر اهداف برگزاری این رويداد است.

استان سمنان در سال گذشته با سه غذاي اصلي شامل "ته چين گرمسار"، "ديگي سنگسر" و "سبزي پلوي سمناني" در بخش مسابقه غذاي اصلي شركت کرد و سرآشپزهاي استان سمنان با ارائه خوراك هاي بومي – محلي، رتبه‌هاي برتر رويداد گردشگري سفره ايراني در مشهد را از آن خود كردند.

ارسال نظرات