صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 10 August 2023
کارشناس مسایل بهداشتی و درمانی، به مناسبت روز جهانی تخم مرغ گفت: مصرف تخم مرغ به طور موثر از تحلیل توده عضلانی در سالخوردگی جلوگیری می کند.
کد خبر: ۸۹۳۱۷۸۷
|
۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول بهداشت و درمان ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد و فرهنگیار روابط عمومی در جمع کارکنان این ناحیه، ضمن تبریک هفته ایمنی در سپاه گفت: در اکثر کشورهای جهان با توجه به ارزش تغذیه ای بسیار بالای تخم مرغ، 9 اکتبر، برابر با 17 مهر به عنوان روز جهانی تخم مرغ نامگذاری شده است که در این روز مردم جشن گرفته و از خداوند به خاطر نعمت های ارزشمند قدردانی می کنند.

این فرهنگیار، افزود: تغذیه با تخم مرغ نه تنها بر روی احتمال بروز بیماری های قلبی، عروقی اثری ندارد، بلکه باعث کاهش پاسخ های التهابی در بدن می‌شود، آنچه که در تولید کلسترول خون در بدن نقش دارد اسیدهای چرب اشباع، به ویژه نوع ترانس است و نه کلسترول های غذایی و در تخم مرغ تنها یک سوم اسیدهای چرب آن از نوع اشباع بوده و کلسترولی هم که در اثر خوردن تخم مرغ در بدن تولید می‌شود از نوع خوب است و مصرف تخم مرغ، محصولات لبنی و ماهی به طور غیر مستقیم باعث کاهش مرگ و میر ناشی از حمله قلبی می‌شوند.

وی در مورد احتیاط در مصرف تخم مرغ نیز گفت: به دلیل خواص ویژه و منحصر به فردی که در تخم مرغ وجود دارد، مصرف نکردن آن می‌تواند کمبود ترکیبات ضروری بدن را به همراه داشته باش پس نه تنها نباید مصرف تخم مرغ در هیچ گروه سنی حذف شود بلکه باید در موارد محدودیت مصرف، مقدار مصرف آن با نظر پزشک معالج کاهش یابد.

مسئول بهداشت و درمان سپاه شهرکرد گفت: حتی بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماری های قلبی، عروقی تا حدود سه عدد تخم مرغ در هفته نیز پیشنهاد می شود، البته در این صورت باید از خوردن غذاهای چرب و پرنمک نیز همراه تخم مرغ خودداری شود.

ارسال نظرات