صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 10 June 2023
مجموعه هفت‌‌جلدی «داستان‌های انقلاب» به‌انتخاب محمدرضا سرشار منتشر شد.
کد خبر: ۸۹۳۴۹۳۰
|
۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶

به گزارش خبرگزاری بسیج، مجموعه هفت‌جلدی «داستان‌های انقلاب» که توسط محمدرضا سرشار گزیده و ویرایش شده، شامل منتخب داستان‌های کوتاهی است که تاکنون درباره انقلاب اسلامی ایران نوشته و منتشر شده است.

داستان‌های این مجموعه که به‌تازگی توسط سوره مهر منتشر شده، به‌قلم نویسندگان شناخته‌شده در حوزه ادبیات کودک و نوجوان به‌رشته تحریر درآمده است. این گروه سنی (نوجوان) با خوانش این مجموعه می‌توانند با حال و هوا و روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی آشنا شوند.

عناوین این هفت مجموعه به‌ترتیب عبارت‌اند از: «به‌دنبال پدر»، «پای تخته سیاه»، «همه گفتند مرگ بر شاه»، «نوشته روی دیوار»، «غریبه‌ها»، «جاسوس» و «امام می‌آمد».

«به‌دنبال پدر»: اولین مجموعه از سری «داستان‌های انقلاب» است. در این مجموعه، شش داستان به‌قلم نویسندگان نسل اول بعد از انقلاب گرد آمده که اسامی آنها با داستان‌هایشان عبارت‌اند از: داوود غفارزادگان «روزی دیگر»، رضا رهگذر «مش‌قاسم»، طاهره ایبد «آقاجان»، حسین فتاحی «شب‌های انقلاب»، محمد ناصری «محمد ناصری» و شهید علیرضا شاهی «به‌دنبال پدر»

«پای تخته سیاه»: دومین مجموعه از سری «داستان‌های انقلاب» است. در این مجموعه، ناصر شریف‌زاده با داستان «پای تخته سیاه»، مجید درخشانی با دو داستان «یک فریاد و هزار فریاد» و «سیزده محرم» و داوود غفارزادگان نیز با دو داستان «جعبه عسل» و «رویش در باد»، دومین اثر از مجموعه داستان‌های انقلاب را تشکیل داده‌اند.

«همه گفتند مرگ بر شاه»: سومین مجموعه از سری «داستان‌های انقلاب» است. این مجموعه، شش داستان به‌قلم پنج نویسنده است؛ مجید درخشانی با دو داستان «رهایی» و «اخلالگرها»، بهمن پگاه راد با داستان «مدرک جرم»، داوود غفارزادگان نیز با داستان «کبوترها و خنجرها»، ابراهیم حسن‌بیگی با «استوار ایوبی» و مریم جمشیدی نیز با داستان «همه گفتند مرگ بر شاه».

«نوشته روی دیوار»: چهارمین مجموعه از سری «داستان‌های انقلاب» است. این مجموعه با پنج داستان به‌قلم پنج نویسنده است؛ محمدرضا بایرامی «تفنگ»، مصطفی خرامان «سنگ و شیشه»، غلامرضا آبروی «عکس»،‌ هاجر زمانی «شبی برای شعارنویسی» و سید ناصر هاشمی «نوشته روی دیوار».

«غریبه‌ها»: پنجمین مجموعه از سری «داستان‌های انقلاب» است. در این مجموعه، چهار داستان به‌قلم سه نویسنده است. علی اکبر والایی «آخرِ تعزیه»، م. تقوا «بسته عجیب» و محمدحسین کیانپور با دو اثر «شاخه‌های شکسته» و «غریبه‌ها» ارائه شده است. گفتنی است این اثر پیشتر در انتشارات سوره مهر به چاپ چهارم رسیده بود.

«جاسوس»: ششمین مجموعه از سری «داستان‌های انقلاب» است. در این مجموعه، 4 داستان به‌قلم 4 نویسنده؛ علی آقاغفار «اولین نقش من»، مجید درخشانی «جاسوس»، محمدحسین کیانپور «مجسمه» و حسین عبدی «نقشه» ارائه شده است. گفتنی است این اثر پیشتر در سوره مهر به چاپ چهارم رسیده بود.

«امام می‌آمد»: هفتمین مجموعه از سری «داستان‌های انقلاب» در این مجموعه، 6 داستان به‌قلم 6 نویسنده آمده است؛ وجیهه علی‌اکبری سامانی «یکی از همین مردم»، احمد عربلو «مرد پریشان»، خسرو آقایاری «شب‌های حکومت نظامی»، علی اکبر والایی «دستی از دور»، مهدی کردفیروزجایی «اعلامیه» و بهاره طائرپور «امام می‌آمد».

ارسال نظرات