صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 14 June 2023
سرانه مصرف ماهی در کشور 10 و دراستان مازندران 13.7 کیلوگرم بوده که باید از طریق مختلف مختلف نظیر استمرار دوره‌های آموزش طبخ، برگزاری جشنواره‌ها ، استفاده از روش‌های مهم ترویجی نظیر مجلات‌، سایت‌ها، بروشورها هرچه بیشتر امکان دسترسی آسان و باقیمت مناسب مردم به ماهی فراهم شود.
کد خبر: ۸۹۳۸۲۲۷
|
۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۹

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، حسین‌علی رستمی در جلسه هم اندیشی مربیان مجرب طبخ ماهی مازندران اظهار داشت: ماهی بر خلاف سایر مواد غذایی در درمان بسیاری از بیماری‌ها و امراض بویژه بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار موثر است و مصرف آن همواره مورد تاکید پژشکان و متخصصان امور تغذیه است.

وی افزود: به شرط رعایت اصول استاندارد شکل و شیوه طبخ ماهی که شیلات مازندران در کنار سایر ماموریت‌های اصلی خود یعنی بازسازی ذخایر، حفظ و حراست از منابع آبزیان ، صید و تولید آبزیان تلاش دارد تا سرانه مصرف ماهی را در جامعه افزایش دهد.

مدیرکل شیلات مازندران گفت: این اداره کل با استفاده از دانش و تجربه مربیان طبخ ماهی در نظردارد تا شیوه‌های مهم و اصولی و نوین طبخ ماهی را در جامعه ترویج  و نشست هم اندیشی به‌منظور یافتن راهکارها برای بالابردن سرانه مصرف ماهی در جامعه است.

رستمی با بیان اینکه ماهی در افزایش ضریب هوشی کودکان موثر و مفید است، افزود: شیلات مازندران با همکاری سازمان گردشگری در نظردارد در کنار لیست و منوی غذای رستوران‌ها و هتل‌ها منوی ویژه ماهی با شیوه‌های متنوع طبخ را در اختیار مشتریان قرار دهدکه امیدواریم با این کار سرانه مصرف ماهی در جامعه را افزایش دهیم.

مدیرکل شیلات مازندران گفت: در سه ماهه نخست سال 96 تعداد27 دوره آموزشی طبخ ماهی در استان با استفاده از مربیان مجرب برگزار شد که  در هر یک از این دوره‌ها حداقل پنج نوع غذا با گوشت ماهی طبخ و آموزش داده شد.

وی تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در کشور 10 و دراستان مازندران 13.7 کیلوگرم بوده که باید از طریق مختلف مختلف نظیر استمرار دوره‌های آموزش طبخ، برگزاری جشنواره‌ها ، استفاده از روش‌های مهم ترویجی نظیر مجلات‌، سایت‌ها، بروشورها هرچه بیشتر امکان دسترسی آسان و باقیمت مناسب مردم به ماهی فراهم شود.

در این نشست از تعداد 6 نفر از بانوان و مربیان مجرب طبخ ماهی استان که در برگزاری دوره‌های آموزشی طبخ ماهی در کنار شیلات مازندران برای ترویج فرهنگ آبزی مصرفی نقش فعالی داشتند با اهدا لوح تجلیل شد.

ارسال نظرات