صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - 01 August 2023
مخترع لرستانی گفت: امکان کنترل وضعیت لحظه‌به‌لحظه مخزن کاه را فراهم می‌دهد تا از سرریز کاه درون مخزن دانه جلوگیری شود.
کد خبر: ۸۹۶۲۲۱۰
|
۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۲
شهاب رشنو مخترع لرستانی در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج از لرستان در رابطه با دستگاه پایشگر دیجیتال مخزن کمباین اظهار داشت: خوشبختانه یکی اختراعات من به نام وسیله پایشگر دیجیتال مخزن کمباین بود که از سوی بسیج علمی حمایت شد و موفق به تجاری‌سازی آن شدم و درزمینهٔ جذب سرمایه‌گذار نیز از سوی بسیج علمی رایزنی‌هایی صورت گرفته تا به انبوه‌سازی برسد.

وی در رابطه با مزایای این اختراع افزود: استفاده مؤثر و مفید از کمباین کاه کوب موجب کاهش 50% هزینه جمع‌آوری محصول کشاورزی و حذف عملیات بسته‌بندی، جمع‌آوری و خرمن‌کوبی شده است که این کار سودآوری زمین کشاورزی را دو برابر کرده است.

این مخترع لرستانی در رابطه با ویژگی‌های این اختراع بیان کرد: نمایش محتوای مخزن بر روی LCD به‌صورت درصد و نجومی، ذخیره مخزن‌های تخلیه‌شده را شمارش و در حافظه، ثبت زمان و تاریخ هر مخزن خالی‌شده، امکان دسترسی به حافظه دستگاه در حالت عادی جهت ثبت در دفترچه کار روزانه راننده کمباین همراه با ساعت، تاریخ و شماره مخزن و خطاها را تشخیص دهد که اگر درب باز بود یا مخزن خوب خالی نشد را به کاربر اطلاع دهد.

وی عنوان کرد: این سیستم ازلحاظ امنیتی قابل‌اعتماد است یعنی با دادن رمز می‌توان اطلاعات ذخیره‌شده را حذف کرد، قابلیت ذخیره‌سازی 800 مخزن کاه، همراه با شماره مخزن، ساعت خالی شدن مخزن، تاریخ خالی شدن مخزن، دارای صفحه‌کلید ضد گردوغبار، دارای نمایشگر LCD، دارای ساعت، ضد نفوذ گردوغبار و آب، پیغام باز بودن یا بسته بودن درب به‌صورت خودکار روی LCD و به‌صورت آلا رم، مشاهده تصویری خالی شدن مخزن روی LCD و چراغ‌های کوچک روی هیئت‌رئیسه دستگاه، در صورت خوب تخلیه نشدن مخزن پیغام خطا گرفته می‌شود و کاربر بایستی مخزن را مجدد خالی کند.

رشنو اظهار داشت: در صورت پر شدن مخزن امکانی فراهم‌شده علاوه بر صفحه دیجیتالی، بوق کمباین هم به‌صورت لحظه‌ای فعال شود و صفحه‌کلید این امکان را به کاربر می‌دهد شماره مخزن مدنظر را شماره‌گیری و دکمه تائید را فشار دهد، خیلی سریع اطلاعات آن نمایش داده می‌شود.
وی در رابطه با نحوه کارکرد سیستم پایش الکترونیکی مخزن کاه کمباین گفت: این دستگاه امکان کنترل وضعیت لحظه‌به‌لحظه مخزن کاه را فراهم می‌دهد تا از سرریز کاه درون مخزن دانه جلوگیری شود.

این مخترع لرستانی افزود: دستگاه با یک آلایم کاربر را متوجه می‌کند و روی نمایشگر LCD، وضعیت پر شدن مخزن نمایش می‌دهد و امکان ذخیره حجم مخزن و نمایش تعداد مخازن تخلیه‌شده را برای محاسبه و آمارگیری برای کاربر مهیا می‌سازد و همچنین کاربر متوجه می‌شود که چه زمانی مخزن با چه مقداری تخلیه‌شده است.
 

وی عنوان کرد: این امکان وجود دارد که کاربر تمام مقادیر ذخیره‌شده را با اطلاعاتی از قبیل زمان و تاریخ مخزن تخلیه‌شده و همچنین حجم مخزن را برای دسترسی دوباره برای کاربر بعدی فراهم شود.
 

رشنو افزود: تمام مخزن‌هایی که خالی می‌شوند توسط این دستگاه ذخیره می‌شود و این امکان برای کاربر وجود دارد که ارسال اطلاعات از طریق SMS ارسال برای کمباین در فراهم‌شده است.
 

وی عنوان کرد: این سیستم قابلیت ارسال عملکرد آنلاین برداشت محصولات کشاورزی را به مراکز ترویج جهاد کشاورزی دارد و با این فنّاوری می‌توان به‌صورت آنلاین میزان برداشت در استان را درصورتی‌که تمام کمباین‌ها مجهز به این سیستم باشند رادار است که گزارش آنی و دقیقی را در اختیار دستگاه‌های مربوطه قرار دهد و تدابیر لازم برای پدافند غیرعامل نیز محسوب می‌شود.
 

رشنو گفت: با این فنّاوری می‌توان تدابیری از مدیریت الگوی برداشت را برای سال زراعی بعدی جهت بالا بردن و بهره‌وری مناسب محصولات کشاورزی اتخاذ کرد.


انتهای پیام/
ارسال نظرات