صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 17 June 2023
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: در تولید سوسیس و کالباس از گوشت های وارداتی برزیلی استفاده می شود و اخبار مربوط به افزودن گوشت گربه، باقی مانده گوشت و مرغ صحت ندارد.
کد خبر: ۸۹۷۳۲۶۳
|
۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸

به گزارش خبگزاری بسیج، محمد حسین عزیزی در خصوص تولید سوسیس وکالباس در کشور گفت: سوسیس و کالباس یکی دیگر از فرآورده‌های گوشتی است که سوابق تولید آن به کشور‌های دیگر می‌رسد. بنابراین تولیدات اولیه این محصولات به طور مستقل از ایران آغاز نشده است و پیشینه آن به کشور‌های اروپایی می‌رسد.

وی افزود: بر طبق فرمول‌های موجود در فرآورده‌های سوسیس و کالباس از افزودنی‌های متفاوت، مواد نگهدارنده، رنگ و ... استفاده می‌شود. بنابر این به منظور جلوگیری از افزایش میزان ابتلا به سرطان مصرف اینگونه فرآورده‌ها از جانب پزشکان و متخصصان توصیه نمی‌شود.

عزیزی خاطر نشان کرد: مصرف یکباره و یا به دفعات کم از محصولات گوشتی سوسیس و کالباس نمی‌تواند به عنوان عاملی برای ایجاد سرطان در بدن شود.بنابر این برخلاف شایعات موجود درجامعه مصرف مکرر و مدام از این مواد گوشتی به مرور زمان می‌تواند زمینه بروز انواع سرطان‌ها را دربدن ایجاد کند. این درحالی است که متاسفانه برخی از پزشکان مصرف یکباره و کم اینگونه محصولات گوشتی را عامل سرطان در بدن اعلام کرده اند در حالی که  این خبر کذب است.

وی عنوان کرد: به هیچ عنوان از فضولات مرغ و گوشت در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمی‌شود و تنها ماده اصلی تولید این محصولات فراوری شده گوشت‌های وارداتی خارجی است که تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح می‌شوند. بنابراین از گوشت‌های برزیلی یخ زده وارداتی در تولید این محصولات استفاده می‌شود بنابر این ارزانی اینگونه گوشت‌ها تنها علت استفاده در تولید سوسیس و کالباس است و هیچ علت دیگری مبنی بر فساد و یا فضولات گوشتی در اینگونه محصولات وجود ندارد.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اذعان داشت: سوسیس و کالباس‌های مرغی از دیگر فراورده‌های گوشتی محسوب می‌شوند که مواد اصلی تشکیل دهنده آن‌ها مرغ‌های مادر یا تخم گذار هستند.

عزیزی اذعان داشت: آشغال‌ها و فضولات ناشی از گوشت‌ها و مرغ‌های مصرفی در فرآیند پخت و خشک کردن به پودر گوشت و مرغ تبدیل شده و به عنوان غذای دامی مورد استفاده دامداران قرار می‌گیرد.

وی در خصوص استقبال برخی از افراد نسبت به فرآورده‌های گوشتی خوک، الاغ و اسب درمحصولات سوسیس و کالباس و مواد غذایی گفت: مصرف اینگونه گوشت‌ها از لحاظ سلامت و بهداشت در دفعات کم مشکلی ندارد، اما از لحاظ شرعی مشکل آفرین بوده و استفاده از آن‌ها در برخی از رستوران‌های متخلف تقلب محسوب می‌شود.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در خصوص اخبار مربوط به تولید سوسیس وکالباس از گوشت گربه افزود: خبر مبنی برتولید محصولات گوشتی توسط گوشت گربه در کشور شایعه‌ای بیش نیست. بنابراین این اطمینان را به مردم می‌دهیم که تمامی فرآیند تولید این گونه محصولات در کارخانه توسط ناظران امر بررسی شده و قبل از توزیع هر گونه محصول در جامعه آزمایشات لازم انجام می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات