صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 03 July 2023
کارشناس مسائل مذهبی اذعان کرد: ما باید نگاهمان را به فریضه امر به معروف و نهی از منکر تغییر دهیم و این تغییر نگاه بدان معناست که تنها به شناخت چندین معروف و یا منکر خاص بسنده نکرده و نگاهمان را نسبت به معروف‌ها و منکرهای جامعه گسترش دهیم.
کد خبر: ۸۹۷۵۷۲۱
|
۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱

حجت‌الاسلام خضری کارشناس مسائل مذهبی استان قزوین، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین، پیرامون مسئله امر به‌ معروف و نهی از منکر و تاثیر آن در بحران‌های اقتصادی جامعه و اصلاح مدیریت‌ها اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر از بزرگترین واجبات در جامعه اسلامی است که از جایگاه بسیار والایی برخوردار بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تبیین کرد: ما باید نگاهمان را به فریضه امر به معروف و نهی از منکر تغییر دهیم و این تغییر نگاه بدان معناست که تنها به شناخت چندین معروف و یا منکر خاص بسنده نکرده و نگاهمان را نسبت به معروف‌ها و منکرهای جامعه گسترش دهیم.
این کارشناس توجه به امر به معروف و نهی ار منکر در حوزه اجتماعی را امری لازم دانست و تصریح کرد: علیرغم اهمیت ویژه امر به معروف و نهی از منکر عموما در حوزه فردی به این مهم توجه می‌شود و ما باید نگاهمان را به امر و نهی مدیران توسعه دهیم چراکه همه مردم وظیفه دارند نسبت به عملکرد مسئولین حساس بوده و همواره آن را رصد کنند و در صورتی که شاهد مشکلی بودند سریعا توضیح خواسته و به نهی از منکر بپردازند.
خضری محدود شدن امر به معروف و نهی از منکر تنها به موضوعات خاصی چون نماز را بزرگترین ظلم واردشده به این فریضه عنوان کرد و گفت: مسئله حجاب از مهم‌ترین موضوعات جامعه اسلامی است ولی باید توجه داشت که امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص مسئله حجاب نبوده و در موارد دیگری چون زمانی‌که در جامعه اقامه عدل که یک واجب الهی است از سوی مسئولین به فراموشی سپرده می‌شود مردم باید آن را مطالبه کنند.
وی ابراز داشت: این که مسئول و یا مدیری با سوءاستفاده از جایگاه خود برای خویش فرصت‌های مالی ایجاد کند و یا با بیانات خود سبب ایجاد ناآرامی کشور و زیر سوال بردن آرامش جامعه شود برهمه ما واجب است به وظیفه دینی و شرعی خود که همان اجرای امر به نعروف و نهی از منکر است عمل کنیم.
این کارشناس توضیح داد: خوشبختانه در جامعه امروز تریبون و رسانه در اختیار همه مردم قرار داشته و بسیار موثرتر از گذشته می‌توان به وظیفه خود در اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه عمل کنیم.
خضری اضافه کرد: اگر مطالبات مردم توسط خود آن‌ها و به صورت سازماندهی شده مطرح شود یقینا ما اثرگذاری آن را در جامعه خواهیم دید و مردم می‌توانند با گفتمان عدالت، پرچم عدالت‌خواهی را از مسئولین مطالبه کنند.
وی در خاتمه و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: امروز در بسیاری از کشورها تجمل‌گرایی یک امر عادی و معمول است درحالیکه در کشور ما تجمل‌گرایی یک منکر بوده و همواره نهی شده لذا باید هوشیار بود و اجازه ندهیم که در جامعه‌مان منکرها به عادت تبدیل شود.
۱۰۰۵/ت۳۰/ب

ارسال نظرات