صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 09 June 2023
ارتقای امنیت و سلامت غذایی مردم یکی از مهمترین برنامه‌های دامپزشکی است که در این راستا برنامه ریزی و تلاش بی وقفه ای انجام می شود.
کد خبر: ۸۹۷۸۳۸۴
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: از ابتدای سال تا کنون چهار میلیون و 285 هزار و991 کیلوگرم گوشت دام سبک و سنگین به چرخه مصرف شهروندان این استان وارد شد.

محمدباقر حاج کاظمی افزود: از ابتدای سال تا کنون 45 هزار و 62 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های استان زنجان ذبح و لاشه های سالم وارد چرخه مصرف شد.

وی اظهار داشت: کشتار دام و طیور در استان با نظارت ناظران بهداشتی و ذابحان شرعی انجام و دامپزشکی این استان نیز نظارت مستقیمی بر کشتار دارد.

مدیر کل دامپزشکی استان زنجان تصریح کرد: ارتقای امنیت و سلامت غذایی مردم یکی از مهمترین برنامه‌های دامپزشکی است که در این راستا برنامه ریزی و تلاش بی وقفه ای انجام می شود.

حاج کاظمی گفت: از 45هزار و 62 راس دام کشتار شده، 15هزار و 4 راس دام سنگین و 25 هزار و 846 راس دیگر نیز گوسفند و بز بوده است.

وی افزود: از تعداد دام های سبک کشتار شده 39 هزار و 650 کیلوگرم لاشه ضبطی و 26هزار و 189 کیلوگرم نیز وزن اندام های ضبطی بود.

مدیر کل دامپزشکی استان زنجان تصریح کرد: 626 هزار و 987 کیلوگرم و 92هزار و 617 کیلوگرم نیز به ترتیب وزن سالم لاشه های گوسفند و بز بود.

وی اظهار داشت: 15هزار و 46 راس دام سنگین گاو و گوساله کشتار شده سه میلیون و 566 هزار و 387 کیلوگرم وزن سالم لاشه ها بود.

حاج کاظمی با تاکید بر اینکه استان زنجان دارای 2 کشتارگاه دام است، افزود: در این کشتارگاه ها یک دامپزشک و یک کاردان دامپزشک از بخش خصوصی، یک ناظر شرعی و یک دامپزشک از بخش دولتی بردام ها، قبل از کشتار، حین کشتار و بعد از کشتار نظارت ویژه ای دارند.

وی یادآورشد: گوشت های بسته بندی شده در مراکز عرضه مجاز، در کارگاه های مجاز بسته بندی استان زنجان قطعه بندی شده و دارای برچسب، مشخصات کامل تاریخ تولید و انقضا است.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: لاشه ای که فاقد برچسب یا مهر دامپزشکی باشد، بیانگر غیر مجاز بودن لاشه در قصابی است.

کرمی از همه مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواست، هنگام خرید با جدیت به تاریخ تولید و انقضای فرآورده توجه کنند و موارد غیر بهداشتی را با سامانه ارتباط مردمی 1512 دامپزشکی استان زنجان جهت رسیدگی و بررسی موضوع اطلاع دهند.

ارسال نظرات