صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 15 June 2023
گزارش بسیج در هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت 35
پروفسور بارچ در هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت گفت: ایران با توجه به ظرفیت علمی می تواند به قطب فین تک در منطقه تبدیل شود.
کد خبر: ۸۹۷۸۷۸۰
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷
 
 

به گزارش خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری بسیج، در هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، پروفسور بارچ، کارشناس ارشد بانکداری از آلمان در مورد مفهوم یکپارچه سازی مالی گفت: این مفهوم به قدمت خود بانک ها بوده و بسیار مهم است و با استفاده از محصولات درست باید نیازهای مشتریان بانکی را پاسخگو بود و پیش از آن باید مشتریان را به خوبی شناخت تا از این طریق محصولات خود را به آنها فروخت. همچنین گزینه های زیادی را باید برای مشتریان خود در نظر بگیریم تا ترغیب به استفاده از آن شوند.

وی گفت: فروش خدمات مدیریت مالی در آمریکا به بحران برخی از بانک های این کشور کمک کرده و به طور کل می توان از فروش خدمات مدیریت مالی درآمد زایی کرد و از سویی افزایش خدمات مالی می تواند ریسک های مالی را بالا برد.

پروفسور بارچ تصریح کرد که در بانکداری امروز مباحث دیجیتالی کردن کانال ها، موبایل بانکینگ و بانکداری بر مبنای دیتا محوریت دارند. در بحث دیجیتالی کردن اختلال هایی به وجود می آید و دیگر نیازی به بانکدارانی که فروشند هستند نیست و باید بانکدارانی داشته باشیم که تحلیلگر باشند.

این کارشناس بانکداری در ادامه گفت: بانک ها همیشه فکر می کنند که همه محصولات را باید خودشان تولید کنند؛ اما باید زنجیره تولید را گسترش داد. در حال حاضر تعداد شعب دیگر تعیین کننده نیستند و در اروپا طی ۱۰ سال اخیر ۵۰ درصد شعب بانکی ناپدید شده اند و در حال حاضر سیستم فناوری اطلاعات و پیش بینی رفتار مشتریان تعیین کننده است. هر چیزی که استاندارد شود قابلیت دیجیتال شدن دارد و ۹۵ درصد کسب و کار ها به سمت دیجیتالی شدن حرکت می کند. در اروپا بانک ها به سمت دیجیتالی شدن حرکت می کنند و ظرف ۸ دقیقه می توان از طریق یک اپلیکیشن حساب افتتاح کرد.

بارچ خاطر نشان کرد که به طور کل سرعت و انعطاف پذیری دیجیتالی شدن به گونه ای خواهد بود که بانک های سنتی دیگر قابلیت رقابت را نخواهند داشت و بانک های واسطه در آینده نزدیک ممکن است که از میان بروند؛ ضمن اینکه مدل های تجارت باید تغییر پیدا کنند و یکپارچگی در بانکداری انجام گیرد.

وی گفت: به نظر من بانک های ایران نیازی به سرمایه گذاری زیادی نخواهند داشت و باید از تجارب اروپایی استفاده کنند تا با هزینه ناچیز پیشرفت قابل توجهی داشته باشند و اگر بخواهیم در منطقه، مرکزی برای فین تک انتخاب کنیم، آن کشور ایران است زیرا دارای نیروی انسانی تحصیل کرده و مستعد است.

پروفسور بارچ در پایان گفت: باید برای مشتریان کانال های جذاب دیجیتال با ایمنی بالا ایجاد کنیم تا خدمات مناسب بانکداری را به آنها سریع تر ارائه دهیم.

ارسال نظرات