صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - 28 July 2023
باید سعی کنیم ارتقای فرهنگ استفاده ازآرد اردهای غنی از سبوسTتوسط مصرف کنندگان، از طریق سازمانهای ذیربط و رسانه های جمعی در دستور کار قرار گیرد.
کد خبر: ۸۹۸۰۱۰۸
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان،  مدیرکل استاندارد استان زنجان در بازدید از واحد توليدی صنایع غذایی آذرنام اراز زنجان گفت: واحد تولیدی آذرنام اراز زنجان؛ نخستین واحد تولید کننده آرد در استان است که موفق به اخذ پروانه کاربرد نشان استاندارد اجباری برای فرآورده آرد کامل شده است.

داود کارگرزاده افزود: باید سعی کنیم ارتقای فرهنگ استفاده ازآرد کامل( اردهای غنی از سبوس)توسط مصرف کنندگان، از طریق سازمانهای ذیربط و رسانه های جمعی در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار داشت: بر اساس استاندارد ۱-۱۰۳ ، آردی که تقریباً از تمامی اجزای دانه گندم تهیه می‌شود را آرد کامل می‌نامند و هر چه میزان سبوس در آرد بیشتر باشد رنگ آن را تیره‌تر می کند.

مدیر کل استاندارد استان زنجان تصریح کرد: این اداره کل با در اختیار داشتن کارشناسان متخصص دراین حوزه آمادگی هر گونه مشاوره علمی و فنی، در چارچوب قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران را به  بنگاههای کار آفرین  دارد و در صدد حمایت از این بنگاهها می باشد.

مدیر عامل صنایع غذایی آذر نام اراز زنجان تیز در این دیدار گفت: رسالت ما کسب موفقیت به عنوان برند برتر سلامت در صنعت غذایی با تولید محصولات استاندارد و با کیفیت و همچنین محصولات سالم و ارگانیک (طبیعی) می باشد.

محمد حسین  نصیری با اشاره به اینکه علیرغم ارزش تغذیه ای بالا در نان های تیره رنگ؛ اغلب مصرف کنندگان به استفاده از اینگونه ازنان ها تمایل ندارند؛ ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم را توسط ادارات و ارگانهای دولتی خواستار شد.

 

 

ارسال نظرات