صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 04 June 2023
تیم رباتیک دانشگاه کردستان جواز حضور در مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۱۸ ترکیه را کسب کرد
کد خبر: ۸۹۹۳۰۳۱
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، یکی از اعضای تیم رباتیک دانشگاه کردستان گفت:در سومین دوره مسابقات رباتیک شیراز اپن جام پایتخت جوانان جهان اسلام، تیم رباتیک دانشگاه کردستان موفق به کسب مقام اول لیگ جنگجو ۳۰ کیلوگرم و مقام دوم لیگ جنگجو ۱۵ کیلوگرم شد و جواز حضور در مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۱۸ کشور ترکیه – استانبول را کسب کردیم.

سومین دوره مسابقات رباتیک شیراز اپن جام پایتخت جوانان جهان اسلام با حضور ۳۲۷ شرکت کننده در قالب ۱۷۳ تیم از ۳۵ کشور جهان اسلام ۱۹ الی ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۹۶ در شیراز برگزار شد.

مسابقات شیراز اپن در لیگ‌های فوتبالیست، جنگجوی ۱.۵ کیلوگرم، جنگجوی ۳ کیلوگرم، جنگجوی ۱۵ کیلوگرم، جنگجوی ۳۰ کیلوگرم، مسیریاب ویژه، مسیریاب دانش‌آموزی، مسیریاب ساده، اختراعات و ابتکارات، دنیای نور، شبیه‌سازی دوبعدی برگزار شد که تیم رباتیک «کورد یونی» از دانشگاه کردستان هم در این دوره از مسابقات شرکت کرد.

تیم رباتیک «کورد یونی» تیمی متشکل از ۱۰ دانشجوی بومی دانشگاه کردستان از جمله سید آریان حسینی، نیما رحمانی، آرمان توکلی، سید پوریا قادری، پرهام قادرمرزی، کسری ارج، کسری قوامی، اردوان محمددوست، محمد سلیمان پور و زانیار قادری است.

دانشجویانی که شش نفر آن‌ها در رشته مهندسی مکانیک، سه نفر آن‌ها در رشته مهندسی صنایع و یک نفر در رشته مهندس کامپیوتر در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند.

نیما رحمانی یکی از اعضای تیم رباتیک دانشگاه کردستان اظهار داشت: حدود چهار ماه برای فاز تحقیقات و در نهایت فاز اجرایی ربات‌های جنگجو ۱۵ و ۳۰ کیلوگرم وقت صرف کردیم البته با هزینه‌ای حدود ۸ میلیون تومان هم برای ساخت و هم برای اسکان و حضور در مسابقه، آن هم با حمایت‌های دانشگاه کردستان و شهرداری سنندج که اینجا جا دارد از حمایت‌های شهردار سنندج نهایت تشکر و احترام را داشته باشیم.


وی افزود: در سومین دوره مسابقات رباتیک شیراز اپن جام پایتخت جوانان جهان اسلام، تیم رباتیک دانشگاه کردستان موفق به کسب مقام اول لیگ جنگجو ۳۰ کیلوگرم و مقام دوم لیگ جنگجو ۱۵ کیلوگرم شد و جواز حضور در مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۱۸ کشور ترکیه – استانبول را کسب کردیم.

این دانشجوی دانشگاه کردستان گفت: هدف ما این است که این تیم فقط به این ۱۰ نفر ختم نشود بلکه هر کدام از ما سفیری باشیم برای اینکه علم رباتیک را در داخل استان بسط و گسترش دهیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه رباتیک رشته‌ای متشکل از چند علم از جمله کامیپیوتر، الکترونیک، مکانیک، صنایع و ... است هدف ما این است که به دانشجویان رشته‌های مورد استفاده در علم رباتیک یاد دهیم که چطور می‌شود با همکاری و همراهی هم، در حوزه علم رباتیک موفق شد.

نیما رحمانی یکی از مشکلات رباتیک کار‌ها در استان را کمبود قطعات مورد نیاز عنوان کرد و گفت: حتی بعضی اوقات برای تهیه یک پیچ مجبور میشویم آن را از تهران خریداری کنیم و برای تهیه ان زمان و هزینه زیادی را صرف کنیم.

وی در مورد وضعیت علم رباتیک در کردستان گفت: با توجه به اینکه هر سال مسابقات کشوری رباتیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار می‌شود، همین باعث ایجاد انگیزه در علاقمندان به علم رباتیک در استان شده است که تلاش خود را برای حضور در این رقابت‌ها و کسب مقام داشته باشند، در کل میتوانم بگوییم وضعیت علم رباتیک در استان کردستان یک فرایند مثبت رو به جلو را در پیش گرفته است و افراد علاقمند زیادی جذب این صنعت شده اند که توانسته اند در کشور و حتی در سطح بین المللی حرف برای گفتن داشته باشند.

نیما رحمانی دانشجوی تیم رباتیک دانشگاه کردستان تصریح کرد:، چون زمینه، بستر، استعداد، علاقمند و مخاطب به علم رباتیک در استان وجود دارد باید مراکز علمی و دانشگاهی بتوانند به این استعداد‌ها به گونه‌ای جهت دهند که بیشترین سود و بازدهی را برای استان داشته باشد، چشم انداز ما این است که یک مجموعه و دپارتمان رباتیک در استان راه اندازی کنیم که افرادی که علاقمند به حضور و فعالیت در این عرصه هستند دور هم جمع شوند و از مهارت و دانش هم برای خلق پروژه‌های بزرگ استفاده کنند، البته یکی از مزیت‌های استان کردستان در حوزه رباتیک، نزدیکی به مرز عراق و ترکیه است و همین باعث ایجاد بستر لازم برای صادرات علم رباتیک به این کشور‌ها می‌شود.

نیما رحمانی افزود: امروز جو دانشگاه‌های ما شبیه یک دبیرستان بزرگ است نه دانشگاه، امروز در دانشگاه‌ها دانشجو نداریم بلکه دانش آموز داریم، امروز اساتید انگیزه لازم را به دانشجویان نمیدهند، دانشجو هم رغبتی برای فراگیری مهارت و تخصص ندارد، فقط مثل دوران دبیرستان یکسری کتاب و جزوه حفظ می‌شود آن هم برای پاس شدن درس‌ها و گرفتن مدرک، مدرکی بدون داشتن ساده‌ترین مهارت و همین می‌شود که آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی بالا می‌رود.

این جوان نخبه کردستانی ادامه داد: براساس برنامه ششم توسعه، دولت دارد به سمت کوچک‌تر شدن پیش میرود و بحث استخدام در سازمان‌های دولتی رو به اتمام است پس جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی ما باید فکر استخدام را از سر بیرون کنند و در عوض باید تلاش کنند به جای اینکه از جایی حقوق بگیرند کسب و کاری راه اندازی کنند که به افراد حقوق بدهند، به نظر من علم رباتیک میتواند بستر و ابزاری برای ایجاد شغل تعداد زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی باشد.

وی در پایان تاکید کرد: امروز دانشجویان ما باید به دانشگاه به چشم مدرسه نگاه نکنند، نباید در دانشگاه دانش آموز باقی بمانیم، باید دانشجو باشیم، فعال، پویا، به روز، مجهز به دانش روز، مجهز به مهارت و ... , باید در کنار تحصیل که اولویت اول ماست دنبال فراگیری مهارت و تخصص باشیم.

انتهای پیام/۷۷۲۷
ارسال نظرات