صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 30 June 2023
متخصص تغذیه راهکارهای تغذیه‌ای پیشگیری از آلرژی در فصل بهار را تشریح کرد و گفت: مصرف گوشت ماکیان همچون غاز، اردک و کبک در این فصل توصیه می‌شود.
کد خبر: ۹۰۰۴۵۵۵
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۲

به گزارش خبرگزاری بسیج، منصوره رضایی در ارتباط با بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در فصل بهار اظهار داشت: در فصل بهار و تابستان نیاز انسان به کالری و انرژی نسبت به زمستان کمتر بوده و بر همین اساس مصرف غذاهایی‌ مانند کله‌پاچه و آبگوشت باید کاهش یابد.

وی با اشاره به توجه گرم شدن هوا نیاز کمتر به کالری مصرف غذاهایی مانند ماست و خیار مناسب است گفت: در فصل بهار مصرف میوه‌های پرفیبر و کم کالری یا به اصطلاح فک خسته‌کن، معده پرکن توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف غذاهای تازه در این فصل توصیه می‌شود چرا که در غیر اینصورت غذاهای‌ کهنه و فرآوری شده همچون خیارشور، رب گوجه‌فرنگی ماهی‌های دودی و کنسرو شده به دلیل هیستامین و ترامین سبب ایجاد آلرژی می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مصرف لبنیات و گوشت کم‌چرب در فصل تابستان توصیه کرد و بیان داشت: در فصل بهار فستفود و غذاهای کنسروی نخورید همچنین نان کامل فیبردار همچون بربری و سنگک مصرف آن توصیه می‌شود.

رضایی گفت: میوه و سبزیجات بومی ایرانی به دلیل سازگاری با بیولوژی بدن ایرانی‌ها سبب ایجاد آلرژی نشده در حالی که مصرف کیوی،‌انبه، آناناس می‌تواند سبب بروز این مشکل شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: در فصل بهار و تابستان به دلیل تعریق زیاد نیاز به مایعات افزایش یافته که اگر جبران نشود ضعف،‌بی‌حالی و خستگی را برای افراد به همراه دارد لذا مصرف مواد غذایی آبدار همچون میوه و سبزیجات در این فصل به شدت توصیه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مصرف حبوبات،‌ آجیل‌ها و گوشت ماهی و ماکیان همچون غاز، اردک و کبک در فصل بهار توصیه شده و از مصرف غذاهای چرب حیوانی باید پرهیز شود.

ارسال نظرات