صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 25 June 2023
کارشناس فضای مجازی در استان یزد گفت: استفاده از فضای مجازی نیازمند فرهنگ سازی و آگاه سازی مردم بوده که همان سواد رسانه است که مقام معظم رهبری به این موضوع تاکید کرده اند.
کد خبر: ۹۰۱۰۱۰۹
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۶:۳۸
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، عبدالله مروّتی، کارشناس فضای مجازی، در رابطه با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی گفت: کشور‌های توسعه یافته و حتی در حال توسعه دارای شبکه ملی اطلاعات هستند که متاسفانه ایران از این حیث محروم است. اکثر کشور‌ها درصدد این هستند که از پیام‌رسان‌های داخلی یا پیام‌رسان‌هایی که با قوانین آن کشور‌ها هم‌سو می‌باشند استفاده کنند.

وی افزود: در ایران با عدم توجه مسئولین، یک پیام‌رسان بیگانه که هیچ یک از قوانین جمهوری اسلامی را تابعیت نمی‌کند، فراگیر شده که موجب بسیاری از مشکلات فرهنگی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی و ... شده است.

مروتی ادامه داد: فضای مجازی امروزی با فضای حقیقی تفاوتی ندارد و تاثیر زیادی بر روی افراد و جامعه خواهد داشت. استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی علاوه بر معضلات اجتماعی در داخل کشور، موجب کمک مالی بسیار زیاد به سازندگان این شبکه‌ها می‌شود.

این کارشناس فضای مجازی اظهار کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب؛ حریم خصوصی مردم در پیام‌رسان‌های داخلی حفظ خواهد شد. از مزایای استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، امکان بررسی و پیگیری جرائم مجازی است. کانال‌هایی که اعتقادات مردم و فرهنگ جامعه را هدف قرار بگیرند به سادگی قابل شناسایی بوده و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی عنوان کرد: درآمد حاصل از پیام‌رسان داخلی برای جوانان همین کشور هزینه خواهد شد. استفاده از فضای مجازی نیازمند فرهنگ سازی و آگاه سازی مردم بوده که همان سواد رسانه است که مقام معظم رهبری به این موضوع تاکید کرده اند که سواد رسانه‌ای مردم را بالا ببرید، اما متاسفانه دولت‌مردان هیچ قدمی در این راستا بر نداشته اند.

عبدالله مروتی در خصوص اشتیاق مردم به استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی بیان داشت: قدم اول برای جذب مردم به سمت فضای مجازی داخلی، شفاف‌سازی است. باید برای مردم از پیام‌رسانی که استفاده می‌کنند مطلع شوند و اهداف آن را در نظر بگیرند که تجربه نشان داده هرگاه در خصوص اهداف پشت پرده ابزار بیگانه شفاف سازی شده است، مردم با درک و فهم بالای خود از آن دست کشیده اند. در هر صورت باید گفت: بالا بردن سطح آگاهی و سواد فضای مجازی مردم، بهترین مشوق برای حضور آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی داخلی است.

وی در پایان صحبت‌های خود اظهار داشت: از مسئولین تمنا دارم تا در بالا بردن سواد رسانه‌ای و فضای مجازی مردم قدم بردارند که اگر غیر از این عمل شود در آینده شاهد آسیب‌های بسیاری به جامعه تا حد فاجعه خواهیم بود.
ارسال نظرات