صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - 08 June 2023
مالک جدید گروه ماشین‌سازی تبریز با بیان این‌که کل بدهی ماشین سازی 50 میلیارد تومان است، گفت: بنده پرداخت بدهی شرکت به ادارات برق، آب و گاز و سایر سازمان‌ها را در برنامه دارم.
کد خبر: ۹۰۱۹۰۲۱
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۹

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، قربانعلی فرخ‌زاد در نشست خبری در پاسخ به ابراز نگرانی مسئولان استان در ارتباط با «اخراج نیروهای انسانی ماشین‌سازی» اظهار کرد: بنده کارگر کارگران هستم و استفاده حداکثری از نیروها جزو اولویت‌هایم است.

وی در رابطه با قیمت خریداری کارخانه ماشین‌سازی گفت: کل قیمت کارخانه ماشین سازی تبریز همراه با ریخته‌گری و زمین‌های جاده ایل‌گلی 700 میلیارد تومان بوده که مبلغ 200 میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی طی پنج سال به صورت سالانه 100 میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

سالاری، مشاور ارشد مالک گروه ماشین سازی تبریز نیز در نشست خبری گفت: باتوجه به این‌که کارخانه ماشین سازی تبریز در طول 12 سال با سه واگذاری ناموفق مواجه شده است و از آنجایی که  آقای فرخ‌زاد علاقه زیادی به محیط کارگری دارد، سرمایه خود را جهت رشد و توسعه جامعه کارگری و حفظ نگین صنعت آذربایجان اختصاص داده است.

سالاری با بیان این‌که اصلی‌ترین هدف مالک گروه ماشین سازی تبریز تولید بیشتر و ارتقای تکنولوژی این کارخانه است، ادامه داد: بر اساس تأکید مالک کارخانه، تحت هیچ شرایطی اجازه بیکار شدن کارگری داده نمی‌شود و درحال حاضر 800 پرسنل در این کارخانه مشغول کارهستند که این تعداد به 1800 نفر افزایش می‌یابد.

وی با بیان این‌که 600 میلیون تومان برای نوسازی تجهیزات کارخانه ماشین‌سازی هزینه می‌شود، عنوان کرد:فرخ‌زاد بر این باور است که اکنون باید در کارخانه ماشین سازی قطعات ایکس باکس تولید می‌شد نه تکنولوژی 50 سال پیش، بنابراین جهت ارتقای تکنولوژی این کارخانه نیز با کشورهای مختلف وارد مذاکره شده‌ایم.

مشاور ارشد مالک گروه ماشین سازی تبریز خاطرنشان کرد: در اولین روز کاری، هفت میلیارد تومان از پاداش کار بازنشستگی 100 نفر از  کارگران این کارخانه پرداخت شد.

وی در خصوص املاک ماشین سازی در جاده ائل گلی، گفت: آپارتمان‌های این منطقه مورد بی توجهی قرار گرفتند که در این خصوص نیز با شهردار تبریز مذاکراتی انجام شده و به دنبال این هستیم که بدانیم نیاز شهر چه چیزی است تا در جهت احداث آن اقدام کنیم.

 نگین صنعت آذربایجان بدترین شرایط را در طول حیاتش تجربه کرده و از بسیاری از پیچ‌وخم‌های خصوصی سازی عبور کرده و اکنون  پس از 14 سال کش و قوس بر سر واگذاری آن، به بخش خصوصی واگذار شده است.

قربانعلی فرخ‌زاد در یکی از روستاهای شهرستان اهر متولد شده و در بخش‌های مختلف تولید فعالیت کرده و صاحب چندین واحد صنعتی نیز است که در کارخانجات وی محصولاتی نظیر آب معدنی، دوغ، نوشابه های گازدار، محصولات لبنی و شیر پاستوریزه تولید می‌کنند.
ارسال نظرات