صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 08 July 2023
رییس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت تشریح کرد
رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار از معدوم سازی 696 تن مواد غذایی فاسد و همچنین تعطیلی 3500 مورد مرکز متخلف بهداشتی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
کد خبر: ۹۰۲۹۴۰۶
|
۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱
به گزارش خبرگزاری بسیج، سیدرضا غلامی درخصوص اهم اقدامات تیم بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان، گفت: از ابتدای ماه مبارک مبارک رمضان، تعداد 528 هزار و 351 مورد بازدید از اماکن، مراکز طبخ و تهیه غذا، شیرینی فروشی ها، رستوران ها و آش و حلیم فروشی ها صورت گرفت. 

وی با بیان اینکه در ماه رمضان از مراکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه سنتی، تعداد 83 هزار و 201 مورد بازدید انجام شده است، خاطرنشان کرد: تعداد 27 هزار و 274 مورد بازدید هم از مراکز تهیه و طبخ آش و حلیم انجام شد. 

وی بر سلامت مواد اولیه تهیه غذاها تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه وضعیت مواد اولیه تهیه غذاها از نظر مرغوبیت و سلامت اهمیت بسیاری داشت، لذا سلامت این مواد نیز مورد سنجش قرار گرفت و 117 هزار و 102 مورد مرکز از لحاظ عوامل محیطی و سلامت روغن، نمک و نیز از نظر بررسی آلودگی سطوح با تجهیزات پرتابل بازرسی مورد سنجش قرار گرفت.

رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار، تصریح کرد: یکی از وظایف کارشناسان بهداشت محیط در مراکـز بهداشتی درمانی، کلرسنجی و PH سنجی آب شرب به صورت روزانه است، لذا از ابتدای ماه رمضان تعداد 439 هزار و 988 مرکز از نظر کلر آزاد باقیمانده آب مورد سنجش قرار گرفت.

غلامی، گفت: تعداد 5191 مورد نیز بازدید مشترک با سازمان ‌ها و دستگاه ‌های ذیربط از جمله سازمان تعزیرات، وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و سازمان دامپزشکی داشته ‌ایم.
 
وی با بیان اینکه از محصولات غذایی در سطح عرضه تعداد 1675 مورد نمونه برداری شد، اظهار داشت: همچنین 696 تن مواد غذایی فاسد در ماه مبارک رمضان شناسایی و معدوم شدند.

رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار در پایان، تاکید کرد: با توجه به امکان اطلاع رسانی تخلفات از سوی مردم، حدود 8 هزار مورد از مراکز متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی ارجاع داده شدند و تعداد 3500 مورد مرکز متخلف بهداشتی تعطیل شد.

ارسال نظرات